De volledig vernieuwde editie van de SONOS PLAY:5®, is beschikbaar voor pre-order op www.sonos.com. Dat maakt Sonos, marktleider op het gebied van geluidssystemen voor thuis, bekend. Vanaf 25 november 2015 is de PLAY:5 in België leverbaar, in de Verenigde Staten vanaf 20 november. De nieuwe SONOS PLAY:5 Smart Speaker biedt een kraakhelder, diep en indrukwekkend geluid, dat niet eerder is vertoond.

Met de nieuwe SONOS PLAY:5 klinkt muziek exact zoals de artiest het bedoeld heeft. Met zes gesynchroniseerde, speciaal ontworpen drivers creëren de drie midwoofers prachtige middentonen en krachtige, lage tonen. De drie tweeters produceren kristalheldere, hoge tonen bij elk volume. De nieuwe SONOS PLAY:5 beschikt over een geluid dat veel verder reikt dan je zou verwachten van een enkele speaker. Een geluid dat elke stem en elk instrument afzonderlijk doet uitkomen.

Voor het eerst is de SONOS PLAY:5 op drie manieren te plaatsen. Deze flexibiliteit zorgt – in combinatie met Trueplay-tuning – voor het allerbeste geluid, hoe en waar je de speaker ook plaatst. Naast horizontaal als ‘stand-alone’- speaker zijn twee SONOS PLAY:5’s ook verticaal als stereopaar naast elkaar te plaatsen. Dit zorgt voor een nog groter en gerichter bereik. Twee horizontaal geplaatste speakers bieden een groter stereobereik voor een kamervullende luisterervaring.

De nieuwe SONOS PLAY:5 beschikt over een innovatief design dat zorgt voor de beste draadloze resultaten. Perfect synchroon en zonder storingen.

De esthetiek van de nieuwe SONOS PLAY:5 is minimalistisch en focust zich op de essentie van dat waar een speaker voor bedoeld is. Functioneel gezien is elk detail belangrijk. Dit geldt tot en met de bijna 60.000 afzonderlijk geboorde gaatjes aan de voorzijde van de speaker en het zorgvuldig geselecteerde materiaal voor elk afzonderlijk onderdeel. De nieuwe touch-bediening biedt een intuïtieve manier van afspelen, pauzeren, volume aanpassen of naar een ander nummer gaan. Smart sensors zorgen ervoor dat deze touch-knoppen zich aanpassen aan hoe je de speaker plaatst. Het volume is altijd aan de bovenzijde van de PLAY:5 aan te passen.

Net als zijn voorganger werkt de nieuwe SONOS PLAY:5 probleemloos met alle Sonos Smart Speakers en is hij zelfs als surroundspeaker voor een Home Cinema-systeem te gebruiken in combinatie met een SONOS PLAYBAR® en SONOS SUBtm. Bedien elke kamer in huis met slechts één gebruiksvriendelijke app die al jouw favoriete muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Google Play Music en SoundCloud samenbrengt.

De gloednieuwe SONOS PLAY:5 is verkrijgbaar in matzwart en matwit voor een prijs van 579 euro.

Over Sonos

Sonos® maakt sinds 2002 het toonaangevende Smart Speaker-systeem. In 2002 begon het bedrijf met een paar intelligente technici en briljante ontwerpers die hun liefde voor muziek deelden. Inmiddels is Sonos uitgegroeid tot een wereldwijd muziekmerk dat zich richt op de totale verandering van de luisterbeleving thuis. Onze draadloze Smart Speakers en audioproducten voor thuis maken het voor iedereen makkelijk om in elke kamer van de beste muziek te genieten. Zo kan iedereen naar zijn favoriete nummers luisteren, nieuwe, onbekende muziek ontdekken en genieten van de beste geluidskwaliteit. Dat doet Sonos overal ter wereld, in meer dan zestig landen, met tientallen streaming- muziekdiensten, via duizenden winkels en in miljoenen huishoudens. Doordat Sonos constant investeert in software en services, wordt de muziekbeleving van klanten nadat ze hun Sonos-producten hebben aangeschaft alleen nog maar beter.

 

Verkooppunten van het merk sonos