Onlangs heeft Sonos aangekondigd dat het meerdere, nieuwe, gratis stations en exclusieve content aanbiedt voor hun eigen radiostreamingdienst genaamd Sonos Radio.

Met de zomer in het verschiet verschijnt onder andere het nieuwe station European Festival Summer, is het Pride-station Full Spectrum voor 2021 geüpdatet en zijn er nieuwe Radio Hours op Sonos’ eigen radiostation Sonos Sound System van producer Brian Eno en artiesten als Sampa the Great, Sir Tom Jones en St. Vincent.

Lees ook


Review Sonos MoveReview: Sonos Move

 


 

Benieuwd naar wat voor leuks dit allemaal met zich meebrengt? Hieronder een kort overzicht:

  • European Festival Summer: brengt de muziek en geluiden van Europa’s grootste festivals om thuis feest mee te vieren vanaf 30 juni.
  • Full Spectrum (refresh): gecureerd voor de queer community door queer medewerkers van Sonos ter ere van Pride, Full Spectrum biedt nieuwe muziek en heeft dit jaar het thema intersectionaliteit.
  • Classic Metal: eert de hard rock-pioniers.

En daarnaast is er natuurlijk de nieuwe Radio Hours op het Sound System van onder andere: Sir Tom Jones, Sampa The Great, Gamble and Huff, Matt Berry, St. Vincent, Tems, Yola en Can. Keuze in overvloed dus.

Had je nog nooit eerder van Sonos Radio gehoord? Sonos Radio is wereldwijd gratis beschikbaar voor luisteraars, uiteraard in de Sonos-app, en het biedt hen de mogelijkheid om de achtergrondverhalen van nummers, genres en muzikale tijdperken te leren kennen van bekende en opkomende artiesten. Om een idee te geven, ongeveer 50 % procent van de luistertijd voor Sonos-gebruikers wordt vertegenwoordigt door radio.

Verkooppunten van het merk sonos