Sony heeft nieuwe draadloze in-ears met noise cancelling uitgebracht: de WF-1000XM3

Dankzij de HD Noise Cancelling Processor QN1e van Sony zelf, blokkeren de in-ears niet alleen de ruis veroorzaakt door beweging, maar ook andere vormen van afleiding zoals geluid van de straat, stemmen… En zorgt ervoor dat je helemaal kan opgaan in de muziek.

De WF-1000XM3 heeft een batterijduur tot 32 uur en een snellaadfunctie die ervoor zorgt dat 10 minuten opladen 90 minuten muziekplezier geeft.

In de hoofdtelefoon zit ook de nieuwste Bluetooth-technologie verwerkt. Dankzij de nieuwe Bluetooth-chipset is gelijktijdige L/R Bluetooth-overdracht mogelijk. Dit betekent dat beide in-ears op hetzelfde moment audiocontent ontvangen, in tegenstelling tot de conventionele links-naar-rechts wisselende Bluetooth-overdracht. Dit in combinatie met de geoptimaliseerde antennestructuur zorgt voor een zeer stabiele verbinding.

De krachtige 6 mm driverunit zorgt voor een rijk geluid. De HD Noise Cancelling Processor QN1e combineert digitale ruisonderdrukking met 24-bits audiosignaalverwerking en een digitaal-naar-analoog converter met analoge versterker voor minimale vervorming. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) die gecomprimeerde digitale muziek upscaled naar auto met een hoge resolutie.

Wanneer een van de oordopjes uit het oor wordt gehaald, pauzeert de muziek automatisch. Wanneer je je vinger op het linkeroortje legt, kan je de Quick Attention activeren waardoor omgevingsgeluid wordt toegelaten. De aanraaksensoren zorgen ook dat je oproepen kan beantwoorden en het muziek afspelen kan bedienen. Adaptive Sound Control detecteert bewegingen en past zo de ruisonderdrukking naar wens aan.

Verkooppunten van het merk sony