In een recent persbericht heeft TP Vision laten weten dat er een ‘opwindende’ herfst/winter zit aan te komen, meer bepaald voor het Philips TV & Sound-portfolio. Er is nog bitter weinig geweten op het moment van schrijven, maar de beschikbare informatie die er al is willen we jullie toch niet onthouden.

TP Vision heeft al veel lof mogen ontvangen over de toch wel unieke en zeer toegankelijke stijl wat betreft de productlanceringen in september 2020 en januari 2021. En die ‘traditie’ gaan ze nu verder zetten met een derde online ‘evenement’ dat van start zou gaan op 31 augustus dit jaar.

“TP Vision has announced that it will continue with its highly successful series of special online events with a third version starting on August 31st.”

Wat er nu precies op til is, dat is nog niet 100 procent duidelijk. Wat al geweten is, is dat er nieuwe en leuke belevingsproducten gelanceerd zullen worden die ze zelf omschrijven met de term ‘exciting’. TP Vision kennende zal ons zeker en vast niet teleur stellen. Er wordt gesproken over de nieuwste OLED+-tv’s en nieuwe Philips Fidelio-audioproducten.

Philips TV & Sound 2021

De ‘conferentie’ zal beginnen met een overzicht van recente product- en zakelijke hoogtepunten van TP Vision. Tevens zullen ook details bekend gemaakt worden met betrekking tot de toekomstplannen van het bedrijf. En dat uiteraard aangevuld met hun veelbelovende productlanceringen. Als kers op de ‘audiovisuele taart’.

Lees ook


Review: Philips OLED+ 984Phillips OLED+ 984 TV

 


 

Het zal dus nog even wachten zijn tot het einde van deze zomer voor we ontdekken waar dit precies over gaat. Wil je daar niks van missen? Schrijf je dan zeker in op onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Verkooppunten van het merk philips