De TCL TS8132, weer het zoveelste typenummer van een sfeervol belevingsproduct dat op het eerste zicht weinig vertelt. Maar vaak is het zo, eenmaal we verder kijken dan in dit geval ‘TS8132’, we uitkomen op een wel heel bijzonder systeem. Maak kennis met de 3.1.2-kanaals Dolby Atmos Sound Bar van TCL inclusief draadloze subwoofer.

Hoe dit alles wordt ‘aangedreven’? Met o.a. maar liefst 8 ingebouwde luidsprekers die gegarandeerd een krachtige soundstage weten ‘neer te poten’ in jouw ruimte. TCL pakt alvast uit met 3 grote kernwaardes die het TS8132-systeem erg typeren: een geweldig geluid, een perfecte connectiviteit en uiterst makkelijk in gebruik. Nieuwsgierig naar de video die TCL maakte om de lancering kracht bij te zetten? Je bekijkt ‘m hieronder.

Tijdens de ontwerpfase hebben de ingenieurs gemikt op een stevig uitgangsvermogen van 350 Watt. De reden daarachter? Als je namelijk echt ondergedompeld wil worden, doet kracht er toe. Het maximale audiovermogen maakt jouw film- of muziekervaring nog meeslepender. Bewogen worden, elke keer weer opnieuw klinkt het bij TCL.

“Authentic 3.1.2 Channels with two upfiring speakers and Ground Shaking Wireless Subwoofer create multi-dimentional sound.”

Het enige dat je hoeft te doen om te genieten van een heerlijk tv-geluid? Dat is een enkele HDMI-kabelverbinding ‘leggen’ tussen de soundbar en jouw televisie (Enhanced Audio Return Channel – HDMI eARC). Bijna alle beschikbare geluidsformaten worden ondersteund.

TCL TS8132

Is de film, serie, … gedaan en wil je graag terug naar muziek luisteren? In een handomdraai tover je de soundbar om tot een draadloos, krachtig muzieksysteem. Muziek streamen via bluetooth of wifi? Wat je ook kiest, in elk geval zal je woonkamer goed gevuld worden. Zo zal je het muziekplezier kunnen delen met iedereen: vrienden, familie, … tot zelfs je buren toe als je het net iets te luid zet.

Lees ook


TCL X915 8K QLEDIMAX Enhanced wordt nu ook ondersteund door de X915 8K QLED televisie van TCL

 


 

Om het meeste uit de soundbar te halen, heeft TCL speciale geluidsmodi toegevoegd. Op deze manier krijg je altijd de best mogelijke geluidservaring. Of je nu gewoon tv kijkt, je wilt onderdompelen in een geweldige film of wilt genieten van je favoriete muziek op je soundbar. De TS8132 weet er wel raad mee.

Deze complete set van TCL is compatibel met ‘Hey Google’, Apple AirPlay, Amazon Alexa en Chromecast built-in. Multifunctionaliteit alom. De TS8132 van TCL zal binnenkort beschikbaar worden.

Ben jij klaar om Dolby Atmos zelf te ervaren in een nieuwe dimensie? Breng dan zeker eens eens een bezoekje aan een gespecialiseerde vakhandel in jouw buurt en laat je op muzikale wijze verrassen.