Als onderdeel van de Premium C600 serie, kondigt Technics een nieuwe telg aan. Ontdek de SA-C600 Compact Network CD Receiver. Heel recent, meer bepaald in december vorig jaar, werd al de SB-C600 geïntroduceerd. Een zeer krachtig speakersysteem dat erg compact was opgevat. Als aanvulling daarop is Technics’ SA-C600 natuurijk een logische toevoeging aan het fraaie assortiment. Er wordt een ‘gat’ opgevuld dat zich voornamelijk situeerde tussen de all-in-one compacte speakersystemen. Zoals bijvoorbeeld de C70MK2 en systemen met aparte componenten die geïllustreerd kunnen worden met de C700 en G700.

De vraag naar een compacte, elegante maar zeer goed presterende receiver? Die was best groot. Dat zegt Frank Balzuweit, productmanager bij Technics Europa. En dan nog eens een exemplaar dat exact voldoet aan de ‘hedendaagse wensen’ van muziekliefhebbers en ambitieuze hifi-fans. Technics heeft het voor elkaar gekregen.

Technics SA-C600

De SA-C600 Compact Network CD Receiver is, zoals de naam al doet vermoeden, een mooie doch compacte toploader cd-speler die kan zorgen voor een ‘muzikaal vermogen’ van 2 x 60 Watt bij 4 Ohm. Perfect voor een krachtig, dynamisch én kamervullend geluid. Aldus Technics.

Voor de SA-C600 hebben de ontwerpers uiteraard geopteerd voor een volledig digitale versterkingstechnologie die erg geavanceerd is. Deze werd toegepast op basis van de ‘JENO Engine’. Dit vormt een ‘solide basis’ voor ‘betrouwbare power’ en een dynamische muziekweergave die kenmerkend is voor de sfeervolle belevingsproducten van Technics. Bovendien komt de SA-C600 Compact Network CD Receiver zo tegemoet aan wensen van een belangstellende omtrent de grootst mogelijke connectiviteit én flexibiliteit.

Lees ook


Technics EAH-A800Technics EAH-A800: dompel je volledig onder dankzij een superieur geluid

 


 

Over connectiviteit gesproken. Dit model is voorzien van een phono MM-ingang van hoge kwaliteit, optische SPDIF-ingang en subwoofer uitgang. Een aparte ‘Space Tune’ voor het linker- en rechterkanaal met extra ‘In-Shelf’-optie waarmee het geluid kan worden afgestemd op de omgeving en locatie van het apparaat? De SA-C600 van Technics heeft het.

Maar dit is niet het enige want deze ‘Compact Network CD Receiver’ heeft no veel meer. Waaronder een ingebouwde Chromecast die luistermogelijkheden biedt in verschillende kamers. Alsook toegang tot streamingdiensten. Spotify Connect, TIDAL, Deezer of liever Amazon Music? Aan jou de keuze. Zou jij je gading hier niet in kunnen vinden? Dan weet de SA-C600 jou misschien wel te bekoren met internetradio, DAB, FM, AirPlay 2 of MQA-decodering.

Het is gelukkig niet meer zolang wachten op dit exemplaar want in februari 2022 zal de SA-C600 verkrijgbaar worden in Europa. Een geïnteresseerde heeft de keuze uit een bovenplaat van zwart of zilverkleurig geborsteld aluminium. Ongeacht jouw keuze, mag je bij de SA-C600 rekenen op een elegante behuizing. Klaar om je te laten inspireren op de productpagina?

Verkooppunten van het merk technics