Focal heeft nog maar net hun nieuwste hoofdtelefoon gelanceerd, ook wel beter gekend als de Celestee, of het is alweer tijd voor een spiksplinternieuwe telg die hun portfolio van sfeervolle belevingsproducten verder mag uitbreiden. Maak kennis met de Clear MG Professional, een over-ear hoofdtelefoon die vooral ontworpen is om gebruikt te worden door audioprofessionals die dagdagelijks met muziek bezig zijn in bijvoorbeeld opnamestudio’s.

Dit model betreft een open over-ear hoofdtelefoon waarbij alles draait rond draagcomfort en een neutrale klank. Gezien deze specifieke doelgroep van muziekproducers, muzikanten, … zeker twee zaken die een cruciale rol spelen tijdens de uitoefening van hun job. Professionals kunnen alvast rekenen op het een indrukwekkend ontwerp, een extreme betrouwbaarheid en een uitstekend comfort. Aldus Focal.

“Clear Mg Professional is the essential pair of headphones for discerning sound engineers and producers.”

Lees ook


Focal CelesteeReveal every moment dankzij Focal’s aanstormende Celestee

 


 

De ontwerpers hebben daarvoor bijvoorbeeld speciaal rekening met het gewicht van de Clear MG Professional, meer specifiek met de gewichtsverdeling. Zo is de hoofdband geoptimaliseerd zodanig dat het totaalgewicht van 450 gram goed verdeeld wordt. Wil je dus genieten van langdurige luistersessies? De Focal Clear MG Professional is je ‘muzikale partner’ bij uitstek!

Om de introductie van dit beloftevolle model kracht bij te zetten maakte Focal deze mooie video over de Clear MG Professional.

Als je na het bekijken van deze toffe video nog niet genoeg kan krijgen van deze leuke hoofdtelefoon, dan is het zeker en vast de moeite waard om eens de website van Focal te bezoeken. In de loop van deze maand zou de Clear MG Professional verkrijgbaar moeten worden. Wat de officiële adviesprijs zou zijn voor de Benelux is nog niet bekend.

Verkooppunten van het merk focal