The Wall, het supergrote Micro LED-scherm van Samsung, wordt vernieuwd. Het is een impressionant ‘beeldscherm’ dat voornamelijk gebruikt kan worden voor bedrijven om video van hoge kwaliteit af te spelen. Dat zal zeker en vast lukken met de nieuwe versie die een resolutie heeft van maar liefst 8K.

Samsung The Wall

De eerste versie van The Wall werd gelanceerd in 2017. Dit waren versies die zowel geschikt waren voor de consument als voor commerciële doeleinden. Maar Samsung topt nu toch wel alles met dit nieuwste model. Het zou het grootste worden dat ze ooit gecreëerd hebben. Om je een idee te geven, het is bijna twee keer zo groot als de 583-inch The Wall for Business. Een werkelijk immens beeldscherm dus. Impressive!

“Black Seal Technology blankets the screen with perfect uniformity, creating a seamless canvas for purer black levels”

Zoals net al even kort vernoemd, kan The Wall resoluties ‘aan’ tot wel 8K (bij 120 Hz) dankzij de nieuwste Micro AI Processor en ‘Deep Learning- technologie’. Deze twee hebben als doel elk videoframe te optimaliseren, het contrast zichtbaar te verbeteren en ruis te minimaliseren zodat iedereen kan genieten van het prachtige 8K-beeld. The Wall kan ook horizontaal worden geconfigureerd voor een resolutie tot 16K. Dit wanneer het wordt opgesteld in een 15.360 x 2160-pixel opstelling. Aldus Samsung.

Lees ook


Samsung Neo QLED 8K Smart TVDe Neo QLED TV’s van Samsung krijgen Spatial Sound Optimization certificering

 


 

Al nieuwsgierig geworden en interesse gekregen? Over de plaatsing moet je je ook geen zorgen maken. The Wall is voor bijna elk oppervlak ontworpen. Daarnaast kan ie ook hangend, schuin of L-vormig geplaatst worden.

Een mooie upgrade van een prachtige creatie. Samsung heeft toch weer getoond wat voor leuks ze allemaal in huis hebben. Wil je nog meer weten over The Wall? De website van Samsung heeft alvast geen geheimen meer voor jou.

Verkooppunten van het merk samsung