Audiomerk Triangle brengt een nieuwe in-wall speaker op de markt: de LCR7. Deze veelzijdige luidspreker integreert naadloos in elk interieur. Dit exemplaar staat garant voor een hoogwaardige geluidsweergave, zonder op te vallen.

Triangle LCR7De LCR7 is een 2-weg in-wall speaker die uitgerust is met twee 170 mm midrange/bas drivers, met een polypropyleen membraan en een 25 mm silk dome tweeter. Het model is ontworpen voor zowel stereo als home theater gebruik en blinkt uit in zowel horizontale als verticale posities. Je kan hem gebruiken als voor, center en surround model in je stereo- of thuisbioscoop opstelling. De ultra-dunne en magnetische beschermrooster kan geverfd worden in de kleuren van je interieur. Als dat niet handig is?

“Take the home theater experience to the next level by creating a high-performance multichannel system with a combination of TRIANGLE in-wall speakers from the SECRET range.”

Dankzij het montage systeem en de inbouwdiepte van slechts 10 cm is de LCR7 gemakkelijk te installeren. Het past perfect op elk type muur. Een montage sjabloon wordt meegeleverd.

Het frequentiebereik loopt van 60 Hz tot 20 kHz. Op die manier wordt het mogelijk gemaakt om elk detail van je favoriete muziek of films nauwkeurig te ervaren. Met een efficiëntie van 90 dB en een maximale belastbaarheid van 140 Watt past de LCR7 zich aan, overeenkomstig met het type versterker. De crossover heeft ook een bescherming tegen mogelijke stroompieken afkomstig van de versterker.

De LCR7 in-wall speaker van audiomerk Triangle biedt een onopvallende maar hoogwaardige oplossing voor thuisbioscopen en stereo-installaties. Het spreekt voor zicht dat we in dit nieuwsbericht slechts het topje van ijsberg hebben aangeraakt als het gaat om de LCR7. Benieuwd naar alle verdere details? Dan werkt onderstaande video verhelderend.

Verkooppunten van het merk triangle