Binnenkort zit er wel iets heel spannend aan te komen voor Sony want op hun YouTube-kanaal staat er ondertussen een veelbelovende première gepland. Meer bepaald op woensdag 9 juni. Zelf kaderen ze het als een ‘Announcement for Music Lovers’.

Wat er precies op til staat, dat is momenteel nog koffiedik kijken. Wat we wel alvast kunnen mee geven is, dat in het commentaar gedeelte van de première, de eerste reacties gretig binnenstromen van heel wat ‘geïnteresseerden’ die staan te popelen om te ontdekken wat Sony 9 juni ‘ten berde’ zal brengen.

Super exciting, let’s go Sony, waiting for the WF1000XM4, … en zo blijft het maar doorgaan. Het is slechts een greep uit de reacties die duidelijk maken dat er toch heel wat belangstelling is.

Lees ook


Sony WH-1000XM4 ReviewSony WH-1000XM4: Review

 


 

In de thumbnail van deze onthullingsvideo wordt de hashtag ‘YourSoundNothingElse’ gebruikt. Hoogstwaarschijnlijk een kleine doch vage tip waar we helaas nog niet al te veel uit kunnen afleiden. Wil jij de aankondiging, net zoals ons, ook zeker niet missen? Zet het zeker in je agenda want je wilt het niet missen. De première zal te volgen zijn via het YouTube-kanaal van Sony.

Kan je er toch niet bij zijn? No worries, Audiovideo2day got you covered. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontdek wat Sony al die tijd in petto had voor jullie.

Verkooppunten van het merk sony