Televisie kijken dat nooit meer hetzelfde zal zijn dankzij Sennheiser’s TV Clear in-ears? Dan moet je als fabrikant van hoogwaardige belevingsproducten heel sterk in je schoenen staan om een dergelijke uitspraak te doen. Maar, ze maken het volledig waar. Sennheiser stelt ons voor aan een set True Wireless-oordopjes. Er wordt gesproken over een superieure spraakhelderheid in combinatie met al het gemak én comfort, ‘verpakt’ in een discreet design. De TV Clear-zender garandeert een lage latentie voor elke televisie met optische of analoge output. In tegenstelling tot conventionele televisie-oplossingen kan TV Clear draadloos verbinden via bluetooth zodat je jouw favoriete series kan bekijken. Al dan niet op een tv, laptop, tablet of smartphone. 

Sennheiser TV ClearKort gezegd betreft TV Clear een universele oplossing die het verbinden van meerdere toestellen mogelijk maakt: verbind met televisies via de zender of connecteer naadloos met meerdere toestellen. Sennheiser creëert alvast een geweldige geluidservaring, volledig op maat van de kijker. Er is de keuze tussen 5 niveaus op vlak van spraakhelderheid met een versterking van 20 dB voor de hoge frequenties. Het gewenste volumeniveau kan ingesteld worden op de oordopjes, onafhankelijk van de geluidsbron.

Het grote voordeel van de TV Clear in-ears is dat je de mensen rondom jou niet stoort. De oordopjes zijn voorzien van een Ambient Awareness-modus die zorgt dat extern geluid gehoord kan worden terwijl Sennheiser’s TV Clear gedragen wordt. Perfect om tv te kijken met vrienden of familie. Gebruikers kunnen de modus uitschakelen voor meer privacy.

“Als je in het leven liefst jouw eigen regels volgt, waarom zou jij dan met minder genoegen nemen als het om uw televisiegeluid gaat?”

Aldus Sennheiser. Deze exemplaren hebben een licht gewicht van slechts 6,9 gram. De producent omschrijft het als een revelatie op het vlak van comfort en gebruiksgemak. Zo zijn extralange bingewatching-sessies bijvoorbeeld geen enkel probleem.

Jouw ervaring nog verder personaliseren? Dat kan dankzij de bijhorende TV Clear App. TV Clear maakt het eenvoudig om van zijn geavanceerde functies te genieten. De instellingen en luisterervaring aanpassen gaat eenvoudig dankzij de bijhorende TV Clear App die je stap voor stap begeleidt. De intuïtieve touch-bediening kan aangepast worden volgens jouw individuele voorkeuren. Er is zelfs een Find My Earbuds-functie beschikbaar zodat je ze makkelijk kan lokaliseren. De speelduur is vastgelegd op 15 uur door slechts één enkele batterijlading. De meegeleverde laadetui is nog eens goed voor 22 uur extra luistertijd. Dat maakt 37 uur tv-vermaak in totaal. Als dat niet leuk is?

Er wordt verwacht dat de Sennheiser TV Clear Set leverbaar zal worden vanaf mid-juni 2022 voor een adviesverkoopprijs van 399 euro.

Verkooppunten van het merk sennheiser