Bluesound heeft een nieuwe versie 2.14 van zijn BluOS Controller-app uitgebracht. Hiermee kan je draadloos een Pulse Soundbar en Sub kunt aanvullen met een paar Pulse Flex- luidsprekers, waarbij deze laatsten in dit 4.1 systeem werken als draadloze achterste surround-kanalen. In deze samenstelling ondersteunt het BlueSound 4.1-systeem Dolby Digital-soundtracks.

De nieuwe app brengt verder ook een paar andere verbeteringen met zich mee. Deezer HiFi (het CD-kwaliteitaanbod van de streamingdienst) is toegankelijk voor alle BluOS-compatibele producten. En een geoptimaliseerde muziekengine in de app zorgt ook voor een “meer responsieve ervaring en gemakkelijker browsen” met snellere toegang tot lokale muziek, afspeellijsten en muziek-streamingdiensten.

Ook het schakelen tussen de BluOS Controller en NAD Remote apps wordt nu ondersteund, als de automatische detectie voor Bluesound-producten met een optische ingang.

Om te kunnen genieten van de nieuwe functies van de nieuwe BluOS-software, moeten gebruikers hun BluOS-compatibele producten upgraden en de nieuwe app downloaden. Veel plezier er mee.

Verkooppunten van het merk bluesound