Binnen het ‘portable gamma’ van JBL wordt ons zowel de allernieuwste Pulse 5 als BoomBox 3 voorgesteld. Net zoals de PartyBox Encore die recentelijk werd geïntroduceerd, waar we eerder ook al over communiceerden in dit bericht, zijn bovengenoemde exemplaren draagbare luidsprekers. Beide speakers zijn voorzien van een nieuw ontwerp. Mét inbegrip van de onmiskenbare ‘JBL Original Pro Sound’. De JBL BoomBox 3 pakt uit met zijn nieuwe 3-weg akoestische luidsprekerontwerp én een afspeeltijd van maar liefst 24 uur. De Pulse 5 van JBL daarentegen creëert dan weer een compleet 360°-geluid én een impressionante LED-lichtshow. Klaar om een extra ‘dimensie’ toe te voegen aan elke gelegenheid?

JBL Pulse 5

Een ongekende 360° geluidsbeleving die wordt gecombineerd met een indrukwekkende lichtshow. Dat is belofte van JBL. En dat alles verpakt in een verbeterd én bovendien strak design. Na één keer opladen biedt de Pulse 5 een speeltijd van niet minder dan 12 uur. Dit model is uitermate geschikt voor ‘muzikaal genot’ on-the-go. Dankzij de bijgeleverde riem voor de Pulse 5 is dat alvast geen probleem. De luidspreker kan in vrijwel iedere omgeving gebruikt worden dankzij een certificering volgens IP67. Of de Pulse 5 water- en stofdicht is? Nou en of!

“Feestgangers kunnen via de JBL PartyBoost-functie draadloos verbinding maken met meerdere andere JBL PartyBoost-luidsprekers om zo een nog groter feest te bouwen.”

Benieuwd naar de eigenschappen van de Pulse 5 in ‘vogelvlucht’?

 • JBL’s ‘Original Pro Sound’
 • Levendige 360 LED-lichtshow
 • JBL Portable app
 • Draadloze streaming via bluetooth (versie 5.3)
 • Afspeeltijd tot wel 12 uur (opladen kan via USB-C)
 • Waterdicht en stofdicht volgens IP67
 • JBL PartyBoost

Lees ook


De PartyBox Encore speaker van JBL steelt de ‘muzikale show’

 


 

JBL Boombox 3

Daarnaast is er uiteraard nog de Boombox 3. Deze is, zoals eerder al gezegd, voorzien van een nieuw drieweg luidsprekersysteem. Dit ‘systeem’ is opgebouwd uit een ‘racetrackvormige’ subwoofer, twee drivers voor het middenbereik en twee tweeters. Hierdoor wordt er onder andere een diepere bas gecreëerd in vergelijking met zijn ‘voorgangers’. Daarnaast spreekt JBL nog over een intensere helderheid én een krachtiger geluid. Klinkt veelbelovend!

Net als de Pulse 5 weet de Boombox 3 zijn ‘mannetje’ te staan in heel wat verschillende weersomstandigheden. ‘The key to succes’? Een IP67-classificatie ‘does the trick’. Met de metalen handgreep en een comfortabele oranje siliconen grip is mobiliteit één van de vele troeven die de Boombox 3 heeft. Bovendien bevat deze draadloze luidspreker een ingebouwde powerbank die ervoor zorgt dat alle apparaten altijd blijven opgeladen.

Ook weer nieuwsgierig geworden naar de kenmerken van JBL’s Boombox 3 in ‘vogelvlucht’?

 • JBL’s ‘Original Pro Sound’,
 • Afspeeltijd tot wel 24 uur (dankzij ingebouwde, oplaadbare Li-ion batterij)
 • JBL PartyBoost
 • Waterdicht en stofdicht volgens IP67
 • Ingebouwde powerbank
 • Verkrijgbaar in de kleuren zwart en ‘squad’

Ben jij volledig klaar om het volume ‘omhoog te gooien’ en je luisterervaring te upgraden, specifiek met de Pulse 5 en/of BoomBox 3 van JBL? Dan zal je helaas nog moeten wachten tot de zomer van 2022. De Pulse 5 en Boombox 3 zullen in de zomer van 2022 leverbaar worden voor een adviesprijs van respectievelijk 249,95 en 549,95 euro.

Maar indien jij nu al intens wilt genieten van je favoriete muziek, dan zijn er gelukkig nog heel wat andere sfeervolle belevingsproducten op de markt beschikbaar. Wil jij volledig ondergedompeld worden? Dan is een bezoekje aan een gespecialiseerde winkel in jouw buurt niet te missen.

Verkooppunten van het merk jbl