Volt trots kondigt House Of Music de exclusieve Victrola Stream Carbon aan in de Benelux! De eerste én enige platenspeler op de markt die draadloos kan verbinden met Sonos.

Specifiek ontworpen voor de muziekliefhebbers die het gebruiksgemak van een Sonos-systeem willen en toch ook graag een plaatje opzetten. Voor diegene waar de beste plek voor de platenspeler nu eenmaal op de dressoir is aan de andere kant van de living. Voor zij wiens hifi installatie reeds lang naar het containerpark is, maar de platencollectie nog op zolder staat. Vinyl draadloos afspelen in alle kamers van je huis? Het kan.

De Victrola Stream app zorgt voor een eenvoudige installatie. Het verbindt de Victrola Stream Carbon in enkele seconden met Sonos (draadloos!). Eenmaal ingesteld, integreert de platenspeler volledig met de Sonos-app. De centraal verlichte knop op de Stream Carbon laat je niet enkel het volume bedienen maar tevens ook op welke Sonos-apparaten je afspeelt. Benieuwd hoe dit juist in zijn werk gaat? Dan is onderstaande video niet te missen.

Gemaakt uit kwalitatieve materialen zoals een met staal versterkt MDF-chassis en een toonarm uit koolstofvezel is de Stream Carbon ook een nieuwe mijlpaal voor de Amerikaanse fabrikant Victrola die vooral gekend is van de retro platenspelers.  Het verleden verbinden met de toekomst? Het kan met de Victrola Stream Carbon.

Dit product is ondertussen al verkrijgbaar voor een adviesprijs van 999 euro.