Video: De nieuwste producten van Audio-Technica op XFI 2019

0

Muziekliefhebbers konden ook dit jaar weer terecht op de stand van Audio-Technica op de XFI Premium Audio Show 2019, net zoals vorig jaar waren zij ook weer van de partij. Daar konden de bezoekers terecht om de nieuwste producten te ontdekken. Zo had je bijvoorbeeld de keuze om eerder producten uit de Home Audio kant te beluisteren (zoals platenspelers, hoofdtelefoons, …) of producten uit de True Wireless kant (zoals draadloze in-ears, draadloze hoofdtelefoon, …).

Dit jaar hebben ze de Audio-Technica AT-LP5X draaitafel meegebracht, de opvolger van de Audio-Technica AT-LP5. Er zijn heel wat aanpassingen aan gebeurt, zo kan de snelheid beter geregeld worden waardoor deze nu uitermate geschikt is voor liefhebbers van de 78 toeren platen. Bovendien is hij ook geschikt voor elke muziekstijl, voor ieder wat wils dus.

Daarnaast hebben ze ook een vrij groot aanbod op vlak van draadloze producten. Zo zijn er bijvoorbeeld de ATH-CKS5TW True Wireless in-ears, ideaal voor de mobiele muziekliefhebber die niet gebonden wil zijn aan kabels. De in-ears hebben ook een speeltijd van 15 uur dus je zal tijdens je ochtendloopje niet direct zonder muziek vallen. Ook een aanrader is de Audio-Technica ATH-M50X hoofdtelefoon, een draadloze bluetooth hoofdtelefoon. Ze werd eerder al gebruikt in studio’s wereldwijd (met kabel), maar nu is het ook beschikbaar voor liefhebbers die hun muziek liever draadloos beluisteren.

Sven Van Laere, sales manager van Audio-Technica, geeft in onze video wat meer toelichting over de getoonde producten op XFI. Zeker eens bekijken!

Verkooppunten van het merk audio-technica