Passie voor muziek. Dat was de rode draad tijdens de niet te missen Cost is No Object Show van Alpha High End – editie 2023 (in Brasschaat). Al vele jaren is dit evenement een echte hoogdag. Niet alleen voor muziekliefhebbers maar ook voor audiofielen. Het publiek kon genieten van prachtige muziek, zonder verkooppraatjes. Just the glorious music. In al haar facetten. Wij waren getuige. Music maestro!

Een gezellig samenzijn waarbij muziek de ‘verbindende factor’ is. Dat is, zéér kort door de bocht, het voornaamste ingrediënt van The Cost is No Object Show. Voeg daar nog hoogwaardige apparatuur aan toe van merken zoals onder andere Clarisys Audio en Accuphase en je komt al snel uit op The Cost is No Object Show die plaats vond bij Alpha Brasschaat in het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023.

Heb jij dit evenement moeten missen? Of wil je de sfeer herbeleven die er heerste? Dan hebben wij voor jou een erg informatieve video klaar waarin je alles ontdekt over de apparatuur, maar ook de mensen achter de sfeervolle belevingsproducten. Goed om te vermelden: we hadden niet alleen een interessant gesprek met Chris Steurs van Alpha High End maar ook met Florian Wiegand van Clarisys Audio en de ‘one and only’ Paul Hattink van Accuphase/Hi.Fine. Wij vonden het alvast meer dan geslaagd. Niet alleen de interviews maar ook de show. Chapeau Alpha High End!

Verkooppunten van het merk accuphase