Zoals de ‘traditie’ het wil was ook de Belgische invoerder Joenit aanwezig op het Dutch Audio Event 2022. Tijdens deze ‘muzikale hoogmis’ van de Lage Landen werd er uitgepakt met twee merken die zowat het uithangbord zijn van hun firma: Rega Research & Totem Acoustic. Naast natuurlijk het welbekende Chord Electronics.

Je kan er niet omheen: Rega Research en Totem Acoustic maken al 30 jaar deel uit van Joenit’s merkenpakket. Om dat te vieren werd een jubileum set in de schijnwerpers gezet bestaande uit de Rega Elex-r geïntegreerde versterker met standaard ingebouwde phono amp, de Rega Planar 3 platendraaier met Rega Exact MM element en de Totem Acoustic Sky speakers. Deze opstelling werd eerder beschreven als volgt: een ‘verrukkelijke set’ zonder overbodige franjes voor verstokte liefhebbers van vinyl. Dat klonk als muziek in de oren.

Een reden te meer om zelfs eens te gaan kijken én luisteren. Keek je er echt naar uit om de jubileum set zelf te ervaren maar ben je helaas niet tot op het Dutch Audio Event geraakt? Geen probleem, door middel van onderstaande video dompelen we jullie alvast volledig onder. Klaar om ‘getrakteerd’ te worden op een mooi systeem dat minstens even goed klinkt als het eruitziet?

 

Verkooppunten van het merk totem