De NEXT OP2 houten tv-vloerstandaard van het Nederlandse merk Vogel’s heeft de iF design Award van 2020 binnengehaald. Het is vervaardigd in een Scandinavische stijl en wordt dus gekenmerkt door zijn functionele eenvoud. De NEXT OP2 is geschikt voor tv’s tussen 50 en 77 inch, met een gewicht van maximum 50 kg.

Vogel's NEXT OP2De NEXT OP2 vloerstandaard van Vogel’s heeft een prachtig design en voldoet aan alle productkwaliteitsnormen van Vogel’s. Om de veiligheid te kunnen garanderen is het ontwerp sterk en stevig gemaakt. Daarnaast is er tijdens de selectie van het hout rekening gehouden met mens en milieu. Het Nederlandse merk garandeert daar betrouwbaarheid, innovatie en gebruiksgemak mee.

De vloerstandaard kan overal worden neergezet en de kabels worden vrijwel onzichtbaar. Dit komt omdat ze via de achterpoten tot de grond geleid worden. Daarnaast kan een soundbar erg gemakkelijk worden toegevoegd door het apart verkrijgbare NEXT OPSOUND-accessoire. Zo verliest de standaard zijn mooie uiterlijk ook niet.

Het merk ziet de Award als een bevestiging dat het erin slaagde vloerstandaarden een nieuwe invulling te geven in het hedendaagse televisiekijken. De iF-organisatie is namelijk een internationaal gerenommeerde organisatie die reeds 67 jaar bestaat.

Wil je meer weten over Vogel’s of hun vloerstandaarden? Bezoek dan zeker eens hun website.

Verkooppunten van het merk vogels