Het Noorse bedrijf Electrocompaniet kondigt vol trots de lancering aan van hun gloednieuwe ECM 1 MKII Music Player. Met de komst van de nieuwe muziekspeler wil de Noorse fabrikant hun line-up aan hifi-producten fors uitbreiden.

Met de Electrocompaniet ECM 1 MKII Music Player heeft het bedrijf gezorgd voor een gebruiksvriendelijke besturingsapp, nieuwe electronica voor betere prestaties, nieuwe software die volledig intern ontworpen is en er is ook geopteerd voor een compleet nieuwe behuizing. Ook is het design vernieuwd maar wel gebaseerd op de nieuwere producten van de line-up aan MKII varianten.

Electrocompaniet ECM 1 MKII Music Player

De Electrocompaniet ECM 1 MKII Music Player kit is ondertussen al even beschikbaar (vanaf 22 november 2019). De adviesprijs bedraagt 4.199€, voor meer informatie kan je terecht op de website van Electrocompaniet.

Over de Noorse fabrikant van hifi-producten

Electrocompaniet is opgestart in 1973 en heeft ondertussen al een hele reputatie opgebouwd. Het bedrijf maakt HiFi producten en dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze rekenen op de nodige know how om hun producten naar een hoger niveau te tillen. Ze hebben een uitgebreid aanbood aan CD-spelers, DAC’s, versterkers en luidsprekers. Al hun producten worden ook gefabriceerd in Noorwegen en verkocht door geautoriseerde dealers en importeurs in meer dan 50 landen.

Verkooppunten van het merk electrocompaniet