Op zaterdag 25 november 2023 staat er een bijzondere gebeurtenis op de audio-agenda: Wide Screen Audio nodigt muziekliefhebbers uit voor een exclusieve audioshow in hun showroom. En dit is geen gewone show, want niemand minder dan Sven Boenicke zal aanwezig zijn om zijn meesterwerk te demonstreren. Klaar om de Boenicke W22 speakers te ontdekken?

De Boenicke W22 luidsprekers zijn het resultaat van toewijding en passie voor hoogwaardig geluid. Boenicke heeft kosten noch moeite gespaard om deze speaker te creëren. Het belooft een ervaring te worden die de zintuigen prikkelt en audioliefhebbers versteld zal doen staan. De specialisten van Wide Screen Audio omschrijven het als volgt:

“Het resultaat is verbluffend, wij werden letterlijk omvergeblazen door de fenomenale klank.”

Klinkt als muziek in de oren. Tijdens deze bijzondere dag zijn er drie sessies gepland. Zo kan een belangstellende de Boenicke W22 ervaren in al zijn glorie.

  • Ochtendsessie: 11u tot 13u
  • Middagsessie: 14u tot 16u
  • Avondsessie: 16u tot 18u

Wide Screen Audio Boenicke W22

Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van high-end audio: deze niet te missen audioshow van Wide Screen Audio is een unieke kans om de magie van Boenicke luidsprekers zelf te ervaren.

De toegang is gratis, geen reden dus om niet te komen. Vanwege de verwachte belangstelling is registratie vereist. Wil je jouw luisterplek reserveren? Schrijf je dan zeker in via dit formulier. Het team van Wide Screen Audio verwelkomt je graag op in de Zwijnaardsesteenweg 75, 9000 Gent (België).

Verkooppunten van het merk boenicke