Hifi Fan Koksijde Openingsuren

Contact informatie

HIFI FAN
Strandlaan 379
Koksijde 8670
België
Telefoon: +32 477 31 07 23
info@hififan.be

openingsuren HIFI FAN

Maandag : Na afspraak
Dinsdag : Na afspraak
Woensdag : Na afspraak
Donderdag : Na afspraak
Vrijdag : Na afspraak
Zaterdag : Na afspraak
Zondag : Na afspraak

Location


Route berekenen naar HIFI FAN

Over de winkel

Ben je opzoek naar kwalitatieve hifiapparatuur? Ga dan zeker langs bij HIFI FAN in Koksijde! De hifiwinkel wordt al meer dan 25 jaar geleid door Ed Quintens. Zijn zeer speciale aanpak zal je weinig zien in het Belgenland. “Het is een winkel zonder etalage,” zegt Quintens. Daarom werkt men enkel op afspraak. “Op die manier kan je de klanten het beste helpen en biedt je een service op maat voor iedereen,” laat hij weten.

Service staat dan ook centraal bij HIFI FAN. Dat werkt op twee verschillende manieren. Tijdens een bezoek aan de showroom van de zaak kan je een uitgebreidt gamma van producten bekijken en testen. De tweede service pijler is dat Ed naar jouw thuis komt om alles te installeren. Je mag er in ieder geval zeker van zijn dat Quintens je wegwijs zal maken binnen de audiovisuele wereld. Hij is specialist en is opgegroeid binnen het vak. Zelf werkt hij ook samen met architecten om installaties te plaatsen en te kijken welke het beste past binnen uw thuis. Mocht je toestel niet meer werken kan je je beroepen op de herstelservice van de zaak.

Verder biedt HIFI FAN een heel arsenaal aan merken. De zaak heeft voor iedereen wat wils met merken als Klipsch, Peachtree, NAD, Arcam, of Anthem. Prijs/kwaliteit is steeds de belangrijkste doelstelling. En daarom zal Quintens altijd naar de noden van zijn klanten kijken en zien hoe hoog of laag het budget ligt. HIFI FAN is er om de HIFI liefhebber of FAN snel te adviseren en zijn audio-installatie op maat te installeren.

 

Merken

Gerelateerde artikelen