Yamaha brengt opnieuw een firmware-update uit voor een trio van AV-receivers. Meer specifiek gaat het om enkele van de nieuwste paradepaardjes van Yamaha: de RX-A8A, RX-A6A en RX-A4A. Eerder had het merk al Auro-3D toegevoegd middels een update, maar nu wordt dat verder aangevuld met heel wat interessants. Niet alleen voor filmliefhebbers maar ook voor gamers. Benieuwd wat de Yamaha RX-A8A, RX-A6A en RX-A4A allemaal in petto heeft voor jou?

Wanneer een belangstellende beslist om te upgraden naar versie 1.65, kan hij/zij genieten van heel wat moois. ‘Blikvanger’ is vooral de ondersteuning voor 8K (60 Hz), 4K (120 Hz) en HDR10+. Voorts heeft Yamaha verbeteringen aangebracht bij het afspelen van internetradio en podcasts. Daarenboven beschikt een trotse eigenaar, na het uitvoeren van de upgrade, over een een nieuwe MusicCast CONTROLLER functie met inbegrip van een zoekbalkfunctionaliteit met geselecteerde streamingdiensten.

Als laatste zijn nog een aantal bugfixes opgelost met betrekking tot Dolby Vision, MusicCast Surround / Stereo, SiriusXM en ‘herstartprobleem’ in specifieke situaties.

Lees ook


Yamaha RX-A8A RX-A6A RX-A4A FirmwareBenieuwd wat Yamaha’s firmware-update inhoudt voor hun RX-A8A, RX-A6A en RX-A4A?

 


 

Yamaha is alvast zeer verheugd om deze volgende firmware-update aan te bieden. De reden daartoe? De gerenommeerde fabrikant van sfeervolle belevingsproducten wil de best mogelijke prestaties garanderen in combinatie met de nieuwste functies. Zo kan jij volop genieten van al je favorite content.

Yamaha benadrukt dat je firmware-versie van het toestel moet controleren vóór de update. Hoe je dat kan doen? Raak MENU (CONNECT) op het voorpaneel aan, selecteer vervolgens Settings door te draaien en druk SELECT/ENTER. Selecteer vervolgens Firmware Update in Settings om de firmware-versie te achterhalen. Als de firmware versie 1.65 of hoger is, dan is de AV-receiver reeds up-to-date.

Is dat niet het geval? Dan kan je de update uitvoeren volgens de instructies op Yamaha’s website. Klaar om te genieten van de talloze voordelen die firmware-versie 1.65 biedt?

Was jij misschien minder bekend met deze AVR’s van Yamaha? Surf dan zekers eens naar de productpagina van de RX-A8ARX-A6A of RX-A4A en ontdek wat deze exemplaren jou te bieden hebben. Of, misschien nóg leuker, breng een bezoekje aan een gespecialiseerde winkel die het merk Yamaha verkoopt en laat je volledig onderdompelen.

Verkooppunten van het merk yamaha