De Zanden 3000 MK2 zal de nieuwe voorversterker worden die het bedrijf zal tonen op CES. Het gaat om de opvolger van de huidige 3000-modellen.

Zanden Audio zal zijn oude 3000 versterkers een upgrade geven in 2017. De Zanden 3000 MK2 bevat een aantal vernieuwingen en verbeteringen ten opzichte van het vorige model. Zo werden input en output transformatoren vervangen door transformatoren van vormloos cobalt. De voeding van het toestel werd zelfs helemaal herzien en krijgt een volledig nieuw design. Daarnaast wordt er ook een unieke motoraandrijving geïnstalleerd om afzonderlijke volume controle te hebben. Verder krijg je nog een handige afstandsbediening bij de versterker. Daarmee kan je het volume aanpassen, van bron wisselen, of voor een absolute of omgekeerde polarisatie instellen.

Het doel van deze nieuwe versterker is dat Zanden Audio de kloof tussen muziek en opgenomen muziek gaat dichten. Tijdens de CES voorstelling van de Zanden 3000 MK2 zal het merk gebruikmaken van zijn eigen  9600 MK2 en 1200 MK3 versterkers. Verder wordt er een focus gelegd op analoog met de Kharma dB-9S speakers en een Grand Prix Audio Monaco platenspeler. Tijdens CES zal ook meer informatie gegeven worden, evenals details over de prijs.

Verkooppunten van het merk zanden