Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij AVNUE in Eindhoven. AVNUE bestaat al ruim 40 jaar. Deze jarenlange ervaring vertaalt zich dan ook in een ruim aanbod van belevingsproducten en een team van specialisten met gedegen kennis. In de winkel van ruim 900 m² vindt u de laatste nieuwtjes op het gebied van audio en video. Zo kan u onder andere terecht voor uw nieuwe audioset of televisie, maar ook voor een stijlvol meubel of een compleet ingerichte thuisbioscoop.

Klaar voor jouw favoriete muziek, films, series, … nog intenser te beleven?

Onze specialiteiten

Audio, luidsprekers, home cinema, televisie, smartphone, totaaloplossingen, ...

Waarom kiezen voor

Kwalitatieve merken:
Bij AVNUE werken ze met kwaliteitsmerken die zorgvuldig uitgekozen zijn om te zorgen dat de service en garantie van het allerhoogste niveau zijn. Focal, Naim, Dynaudio, Panasonic, Bowers & Wilkins, … you name it? AVNUE got it.

Degelijk advies:
Mede door dit uitgebreide merkenpakket is AVNUE in staat om jou van het juiste advies te voorzien zodat u altijd de juiste keuze maakt en het juiste product kiest, dat volledig voldoet aan uw wensen.

Uitstekende service:
AVNUE kan je verder helpen van het eenvoudigste kabeltje tot aan de inrichting van jouw huis (op vlak van AV-integratie):
 • Inrichten en bepalen van de locaties van tv en/of luidsprekers
 • Het intekenen van bekabeling/aansluitpunten
 • Het verzorgen van bouwbegeleiding tot aan de installatie van alle producten


 • Maar daarnaast kan je er ook terecht voor multi-room, multi-source en centrale besturingsoplossingen. Ook heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een adviseur bij u op locatie. Mocht je dus interesse hebben in nieuwe apparatuur? Dan is is het zeker en vast de moeite waard om eens langs te komen in de Geldropseweg in Eindhoven.

 • Route berekenen naar AVNUE

  Contact informatie

  AVNUE
  Geldropseweg 105
  Eindhoven 5611 SE
  Nederland
  Telefoon: +31 402111865
  info@audiotvcentrum.nl
  http://www.audiotvcentrum.nl/

  openingsuren AVNUE

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 9u00-18u00
  Woensdag: 9u00-18u00
  Donderdag: 9u00-18u00
  Vrijdag: 9u00-21u00
  Zaterdag: 9u00-17u00
  Zondag: gesloten