Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij AudioPerfect in Oostkamp. AudioPerfect is een eenmanszaak in bijberoep en wordt uitgeoefend vanuit het eigen huis van gepassioneerd audiofiel Peter Neirinck, op afspraak. Er is geen ‘normale’ showroom, maar AudioPerfect heeft uiteraard wel een en ander in demonstratie staan, zowel in stereo als surround.

Hou jij er ook van om naar muziek te luisteren of naar een concert te kijken? Muziek zo echt, alsof je er bij bent, net voor het podium? Krijg je kippenvel of rillingen als je bekende of nieuwe muziek ineens veel echter en beter hoort dan gewoonlijk? Dan ben je bij AudioPerfect aan het perfecte adres! Klaar voor puur muzikaal genot?

Onze specialiteiten

Luidsprekers, versterkers, muziekbronnen: digitale disc players - platenspelers - streaming, hoofdtelefoons en hoofdtelefoonversterkers, digitaal-analoog-convertors (DAC), stroom- en signaalsnoeren, tweaks en accessoires, AV-meubelen, beeldprojectie, televisies, ...

Waarom kiezen voor

Eerlijke demonstraties:
Bij AudioPerfect laten ze je de verschillen tussen systemen horen, zodat je je eigen voorkeuren kan ontdekken. Er worden geen geen trucs uitgehaald om het systeem beter te laten klinken dan het werkelijk klinkt.

Optimale budgetaanwending:
AudioPerfect adviseert je graag op vlak van budget en de aanwending ervan voor een zo optimaal mogelijk (muzikale) resultaat te bekomen. Klinkt als muziek in onze oren!

Neutraal productadvies vooraf: Dit gebeurt het best bij jouw thuis, zodat er ook perfect rekening kan worden gehouden met je interieur en de (on)mogelijkheden ervan. Maar ook om eventuele bestaande componenten die je wilt integreren te bekijken.

Perfecte tuning:
Bij levering optimaliseert AudioPerfect graag de werking en plaatsing van je hifi set in jouw ruimte zodanig dat jij nog intenser kan genieten van je favoriete muziek.


Route berekenen naar AudioPerfect Oostkamp

Contact informatie

AudioPerfect Oostkamp
Dom Van Asschestraat 2
Oostkamp 8020 België
Telefoon: +32 471885276
peter@audioperfect.be
http://www.audioperfect.be/

openingsuren AudioPerfect Oostkamp

Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: op afspraak
Vrijdag: op afspraak
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

AudioPerfect