Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Digithome in Barchon. Jouw beeld- en geluidsspecialist in de provincie Luik. Bij Digithome kan iedereen terecht die een (gezonde) interesse heeft in hoogwaardige hifi. Wat ze jou te bieden hebben? Best wel wat. Zo bieden ze jou een een breed scala aan van kwalitatieve apparatuur. En er is meer want ze hebben een wel zeer uitgebreid merkenportfolio waaruit je kan kiezen. Denk maar aan gevestigde waarden zoals McIntosh, Naim, Pro-Ject, Devialet, Rotel, NAD, Atoll, Klipsch, PMC, Chord, Fyne Audio, Grado, Sonus Faber, …

Onze specialiteiten

Versterkers, luidsprekers, draaitafels, kabels, koptelefoons, DAC's, …

Waarom kiezen voor

3 luister- en projectieruimtes:
Digithome in Barchon beschikt over verschillende luister- en projectieruimtes. Perfect om eerst te luisteren en/of kijken voordat je iets koopt. Op die manier kan je het geluid en/of beeld al eens ervaren. Omdat jouw luistervoorkeuren uniek zijn, helpt het team van Digithome je om een verstandige keuze te maken. In totaal zijn er drie luister- en projectieruimtes: één voor stereo-installaties in de woonkamer, een tweede voor thuisbioscopen en de laatste voor het 'solo luisteren' (stereohoofdtelefoons).

Gedegen advies:
Wat altijd voorop staat? Dat is een degelijk advies, op maat van jouw voorkeuren wat betreft beeld en/of geluid. De adviseurs delen graag hun passie met jou en gaan met veel plezier in dialoog om te komen tot een perfect eindresultaat. Het team is hooggekwalificeerd en doet er alles om aan om jouw 'muzikale plezier' te perfectioneren. Heb jij vragen over de keuze van apparatuur, optimalisatie van het (muziek)signaal of de luisteromgeving? Digithome in Barchon helpt je graag verder.

Thuis luisteren:
Natuurlijk is een bezoek aan Digithome in Barchon zeker en vast de moeite waard. Maar ze begrijpen dat niet iedereen een 'reis' kan maken naar hun sfeervolle winkel in Luik. Daarom bieden ze voor veel van hun producten een luisterservice aan bij jouw thuis.


Route berekenen naar DIGIThome Barchon

Contact informatie

DIGIThome Barchon
Rue champs de Tignée 26/5
Barchon 4671
België
Telefoon: +324 379 80 80
info@digithome.be
https://digithome.be/

openingsuren DIGIThome Barchon

Dinsdag- zaterdag: 10:00-18:30
Zondag- maandag: gesloten