Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij D&M in Oudenaarde. 27 jaar! Zo lang bestaat D&M. Het begon aanvankelijk met audio- en beeldapparatuur, maar dat gamma is ondertussen uitgegroeid tot een veel breder aanbod.

 • D&M voor particulieren:

 • D&M is gespecialiseerd in audio, beeld, audiovisuele netwerken en elektro. Ze zorgen er voor dat beeld en klank in je woning top is. Dit kan gaan van het geven van persoonlijk advies tot het plaatsen van audiovisuele apparatuur. Scheelt er iets aan je netwerk of wil je een netwerk laten aanleggen? Wil je inbouwluidsprekers plaatsen? Het licht automatisch laten aangaan wanneer je je huis binnenkomt? Of wat dacht je van je TV uit een muur te laten verschijnen? Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk bij D&M.

 • D&M voor bedrijven:

 • Ook eigenaars van een winkel of een horecazaak kunnen genieten van de producten en diensten. Beeld en klank neemt niet niet alleen thuis, maar overal een belangrijkere plaats in ons leven in. Vooral door het streamen van onze lievelingsmuziek en de flexibiliteit in het maken van afspeellijsten zijn er heel wat mogelijkheden om een top muziekinstallatie in je zaak te integreren. Als bedrijf kan je ook bij D&M terecht voor beamers en schermen zodat je je presentaties op de meest professionele manier kan tonen. En tot slot werpen we nog een blik op de akoestiek. D&M wil het allerbeste voor hun klant. Een goede geluidsinstallatie installeren en afstemmen is één ding, er optimaal gebruik van kunnen maken iets helemaal anders. Hiervoor bekijkt en meet D&M de akoestiek in je luisterruimte en wordt een plan opgesteld ter verbetering van storende resonanties. Externe meetpartners en installateurs worden bij het project naadloos betrokken zodat je altijd kan genieten van het allerbeste beeld en geluid.

  Neem voor vragen en leuke, uitdagende projecten contact op met D&M Oudenaarde. Het adres, telefoonnummer, e-mailadres vind je verder op deze pagina.

  Onze specialiteiten

  Audio & hifi, multiroom, surround, tv, meubelen/montage, elektro, ...

  Waarom kiezen voor

  Uitgebreid aanbod:
  Door het uitgebreide aanbod van diensten en producten zit je hier meteen bij het juiste adres. Wanneer je een vraag of probleem hebt, ondersteunt D&M je van de eerste tot de laatste stap. Indien gewenst komt men graag tot bij je thuis zodat je het advies nog beter op maat van je noden afgestemd is. Zo garandeert men dat je de juiste apparatuur in je woning of zaak aangeboden krijgt.

  Advies en ondersteuning:
  Service is voor D&M het hoogste goed. Het gepassioneerde team staat u in de eerste plaats bij met advies. Er wordt daarbij vooral geluisterd naar uw persoonlijke wensen en ideeën zodat u geleid kan worden naar een product of systeem dat bij u past. Om u het beste eindresultaat te bieden wordt er eveneens ook samengewerkt met architecten, interieurontwerpers en elektriciens.


  Route berekenen naar D&M Oudenaarde

  Contact informatie

  D&M Oudenaarde
  Beverestraat 4/C
  Oudenaarde 9700
  België
  Telefoon: +32 (0)55 30 28 05
  info@d-en-m.be

  openingsuren D&M Oudenaarde

  Maandag: Op afspraak
  Dinsdag: 10u - 12u30 & 13u30 - 18u30
  Woensdag: Op afspraak & 13u30 - 18u30
  Donderdag: Op afspraak & 13u30 - 18u
  Vrijdag: Op afspraak & 13u30 - 18u30
  Zaterdag: 10u - 17u
  Zondag: Gesloten

  D&M Oudenaarde Openingsuren