Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Hifis Putte. Bij HiFis.be kan je ook rekenen op de support en know-how binnen AV-Solutio.be. Een 8 koppige 'bende' die dagelijks bezig is met (het installeren van) domotica en audio-video-installaties in België en ver daarbuiten. Geen wonder dat de wereld van HomeCinema en HiFi in deze webshop dan ook uitgebreid aan bod komt. Onder aanvoer van zaakvoerder Bart is het gepassioneerde team dagelijks in de weer voor hun klanten. Met name particulieren en bedrijven.

Het aanbod bestaat enerzijds uit apparatuur van de zogenaade 'A-merken' die hun sporen al lang verdiend hebben. Anderzijds heeft Hifis Putte ook de ambitie om u kennis te laten maken met nieuwe merken en producten, met apparatuur die voordien nog niet beschikbaar was in hun regio.

Onze specialiteiten

Naast hifi-versterkers, home cinema-receivers AVR, cd-spelers, blu ray spelers, audio players, subwoofers, vloerstaande en andere luidsprekers, kan je bij Hifis Putte ook terecht voor inbouwluidsprekers ten behoeve van een nieuwbouwproject of renovatie: plafondluidsprekers, muurluidsprekers (in-wall speakers), buitenluidsprekers (outdoor speakers), ingebouwde subwoofers, luidsprekerkabel en inbouwdozen.

Waarom kiezen voor

Uitgebreid en kwalitatief merkenportfolio:
Bij Hifis Putte kan jij terecht voor een zeer uitgebreid gamma van audiovisuele apparatuur. Yamaha, Rotel, Denon, Fyne Audio, Bowers & Wilkins, ... Bij Hifis Putte beleef je het allemaal.

Uitstekend advies en uitleg:
Als gepassioneerde specialisten helpen je ze daar maar al te graag bij: audio, beeld of een combinatie van beide? Alles is mogelijk. Als de keuze die je maakt perfect past bij jou en je doel, dan wordt de beleving past écht optimaal.


Route berekenen naar Hifis Putte

Contact informatie

Hifis Putte
Mechelbaan 665B
Putte 2580
België
Telefoon: +32 15 63 65 72
info@hifis.be
https://hifis.be/

openingsuren Hifis Putte

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten

Hifis Putte