Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Poulissen Audio Video Center. De wereld om ons heen verandert razendsnel en dat beseft Poulissen als geen ander. Al jarenlang staan passie, service en een klantgerichte aanpak steeds centraal bij het gerenommeerde Audio en Video Center in Roermond.

Bovendien is de Roermondse onderneming als eerste op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en kan je zodoende perfect adviseren bij bijvoorbeeld een nieuwe audio- of televisie aankoop.

Bij hen is niets is onmogelijk. Klaar voor jouw volgende AV-integratie? Breng Poulissen Audio Video Center dan gerust eens een bezoekje in het pittoreske Roermond. De specialisten verwelkomen je graag!

Onze specialiteiten

Hifi & audio, luidsprekers, TV & video, hoofdtelefoons, accessoires, meubels

Waarom kiezen voor

 • Persoonlijk, professioneel en degelijk advies:
  Bij Poulissen in Roermond geven ze je graag een persoonlijk advies op maat. Daarbij staan jouw voorkeuren steeds centraal. Samen met de specialisten worden eerst je wensen, noden en behoeften grondig in kaart gebracht om deze vervolgens in vervulling te laten gaan. Van oriƫntatie tot installatie: Poulissen is jouw perfecte (muzikale) partner bij uitstek.

 • Advies bij (ver)bouwplannen:
  Het team van Poulissen Audio Video Center staat ook voor je klaar als je gaat (ver)bouwen. Niets is zo vervelend om opnieuw te moeten breken en/of boren om optimaal van jouw audiovisuele installatie te genieten als je nieuwe huis of uitbouw is opgeleverd. Voor complete projecten zoals verbouwingen of nieuw te bouwen woningen kan je bij Poulissen terecht. Ze stemmen alles tot in detail af op basis van jouw behoeften en wensen. Er wordt ondersteuning geboden vanaf het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke oplevering.

 • Technische dienst:
  Behalve topadviseurs in de showroom, heeft Poulissen ook een eersteklas team van installateurs en technici. Die komen zelfs tot bij jouw thuis om de apparatuur in overleg met jou te installeren. Zonder ontsierende kabels en snoeren, maar wel met uitgebreid advies en tips. Al meer dan 25 jaar is Poulissen gespecialiseerd in reparaties van beeld- en geluidsapparatuur. Poulissen beschikt overigens dan ook over een grote onderdelenvoorraad waardoor apparatuur van bijna alle merken gerepareerd kunnen worden.

 • Route berekenen naar Poulissen Audio Video Center Roermond

  Contact informatie

  Poulissen Audio Video Center Roermond
  Schoenmakersstraat 19
  Roermond 6041 EX
  Nederland
  Telefoon: +31 475 335716
  info@poulissen.nl
  http://www.poulissen.nl/

  openingsuren Poulissen Audio Video Center Roermond

  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: 9u30-18u00
  Woensdag: 9u30-18u00
  Donderdag: 9u30-20u00
  Vrijdag: 9u30-18u00
  Zaterdag: 9u30-17u00
  Zondag: gesloten
  poulissen audio en video bang en olufsen dealer