The Cost is No Object Show 2024 bij Alpha Brasschaat

0

Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 14 april 2024


Wanneer we zeggen: muzikale ontdekkingen zonder ‘commerciële blabla’, en je weet dat Alpha High End iets organiseert, weet je hoe laat het is. Tijd voor de jaarlijkse muzikale hoogmis in Brasschaat: The Cost is No Object Show, editie 2024. Het is zo dat ze hun concept een klein beetje bijgeschaafd hebben. Hoe dan? Ze hebben het event getiteld: The ‘Magical’ Cost is No Object Show. Benieuwd wat dat zal geven… Veel informatie is er nog niet bekend. Maar hetgeen wat al geweten is, delen we heel graag met jullie. De show gaat door op zaterdag 13 en zondag 14 april 2024.

The 'Magical' Cost is No Object Show 2024 Alpha Brasschaat

Wanneer topontwerpers iets creëren, zonder te letten op het prijskaartje, ontstaat er magie. Pure magie! Zo kadert het team van Alpha deze niet te missen show. Het motto luidt als volgt: just good fun. Klinkt als muziek in onze oren. Hopelijk ook in die van jou?

Sammy, Chris en het Alpha team ontvangen jullie met open armen voor een gezellige ‘get together’ waarbij muziek de verbindende factor is. Zoals gewoonlijk zijn er geen verkooppraatjes. Just the magical music. Glorieus, in al zijn facetten.

“Zet deze data al vast in jouw agenda, het wordt een spetterende show.”

Combineer bovengenoemde met hapjes en drankjes, happy faces en een leuke ambiance en je komt als snel uit op de Bredabaan 1031 in Brasschaat (2930) – België. Op het moment van schrijven is er nog niet meer informatie bekend. Alpha laat weten dat er binnenkort meer info zal volgen. Maar, de oplettende lezer kan misschien wel al iets afleiden op basis van de foto die Alpha heeft gedeeld…

The ‘Magical’ Cost is No Object Show 2024 gaat naar goede gewoonte door in Alpha’s vestiging te Brasschaat. Je bent van harte welkom op zaterdag 13 en/of zondag 14 april 2024 tussen 10 en 17 uur. Er is gratis parking beschikbaar.

The 'Magical' Cost is No Object Show 2024 Alpha Brasschaat

The 'Magical' Cost is No Object Show 2024 Alpha Brasschaat

Kan je niet wachten tot de show? Wij ook niet. Daarom blikken we samen met jullie terug naar de The Cost is No Object Show van vorig jaar. Onderstaande video is perfect als je het evenement van 2023 hebt gemist, of als je de sfeer wilt herbeleven die er heerste bij Alpha Brasschaat op zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023.