Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Audiofrenzy in Maastricht. In deze prachtige winkel kan jij, met je passie voor muziek en geluid, terecht bij Peter en Mitch. Je vindt er alle producten van de beste streamers en plantenspelers tot de prachtigste hoofdtelefoons. Bij Audiofrenzy draait het niet omluisteren, het draait om de beleving. Audiofrenzy wil namelijk vreugde brengen door geluid, “bringing joy through sound”. Om die reden kan jij de sfeervolle belevingsproducten testen én gebruiken.

Je wordt begeleid door het gepassioneerde team om te komen tot het product (of de producten) die het best bij jou én je levensstijl passen. En dit allemaal binnen het budget dat jij aangeeft. Onafhankelijk advies geven aan u als klant staat centraal bij Audiofrenzy, niet de producten of de merken die awards hebben behaald. Met inbegrip van je persoonlijke voorkeuren.

Onze specialiteiten

Versterkers, luidsprekers, platenspelers, hoofdtelefoons, kabels, accessoires, …

Waarom kiezen voor

 • Installatie-support:
 • Deze dienst houdt in dat het systeem, dat jou wist te bekoren, op de juiste manier wordt geïnstalleerd bij je thuis. Zo kan jij thuis genieten van de perfecte klank.

 • Wisselen van onderdelen:
 • Is er een onderdeel dat verbeterd kan worden door vervanging? Dan helpt Audiofrenzy jou door onderdelen te wisselen tegen een vaste prijs. Daarna kan jij zelf bepalen of je het oude onderdeel behoudt, inruilt of zelf verkoopt.

 • Draaitafel dokter:
 • Door hun nauwe samenwerking met specialisten kan Audiofrenzu jou helpen met het optimaliseren, onderhouden én upgraden van je draaitafel.

 • 2 luisterruimtes:
 • Twijfel je nog tussen verschillende apparaten? In hun 2 luisterruimtes kan jij in alle rust de combinatie zien, horen en vergelijken voor je overgaat tot aankoop.


  Route berekenen naar Audiofrenzy

  Contact informatie

  Audiofrenzy
  Hoenderstraat 3
  Maastricht 6211 EL
  Nederland
  Telefoon: +31 043-7370028
  info@audiofrenzy.nl
  info@audiofrenzy.nl

  openingsuren Audiofrenzy

  Dinsdag: 10u30 - 17u30
  Woensdag: 10u30 - 17u30
  Donderdag: 10u30 - 17u30
  Vrijdag: 10u30 - 17u30
  Zaterdag: 10u - 17u

  Audiofrenzy Maastricht