Audioliefhebbers opgelet: Tune Inn, gevestigd in Nederland, organiseert demodagen waarbij de nieuwste Naim 200 Series wordt gepresenteerd. Maar dat is niet alles want er is ook een inruilactie waarbij klanten de kans krijgen om hun oude apparatuur in te leveren.

De Naim 200 Series, onderdeel van de New Classic productlijn van het gerenommeerde Britse audiomerk, bestaat momenteel uit drie componenten: de NSC 222 voorversterker, de NAP 250 eindversterker en de NPX 300 voeding. Deze componenten combineren cutting-edge technologie met vakmanschap en bewezen prestaties.

De NSC 222 voorversterker is uitgerust met uitgebreide streaming-functies, waaronder toegang tot populaire streamingdiensten zoals TIDAL, Spotify, Apple Music en Qobuz, evenals internetradio en een lokale NAS-muziekbibliotheek. Voor de liefhebbers van vinyl is er zelfs een ingebouwde phonotrap voor MM-elementen. Bovendien beschikt de NSC 222 over een geïntegreerde hoofdtelefoonversterker die gebaseerd is op de bekroonde Uniti Atom Headphone Edition.

De NAP 250 eindversterker is de perfecte partner voor de NSC 222 en is de nieuwste versie van een model dat al sinds 1975 in productie is. Met technologie die afgeleid is van het vlaggenschip, de Statement, levert de NAP 250 indrukwekkende prestaties en een ongekende geluidskwaliteit. Aldus Naim Audio.

Om het New Classic-trio compleet te maken, is er de NPX 300 voeding die volgens het audiobedrijf een verbetering biedt voor de NSC 222. Door de NPX 300 aan te sluiten, wordt de interne voeding van de NSC 222 uitgeschakeld. Dit resulteert in een lagere ruisvloer en een nog betere geluidsweergave.

Tijdens de demodagen bij Tune Inn hebben klanten de mogelijkheid om de nieuwe Naim 200 Series zelf te ervaren. genieten van indrukwekkende prestaties? Dat zeker. Bovendien kunnen bezoekers profiteren van de inruilactie, waarbij ze hun oude apparatuur kunnen inleveren. Het is een unieke kans voor liefhebbers om te upgraden naar de nieuwste technologieën, alsook te genieten van de hoogwaardige geluidskwaliteit waar Naim bekend om staat.

Ben je op zoek naar een audio-ervaring om ‘u’ tegen te zeggen? Breng dan zeker een bezoek aan de demodagen van Tune Inn en ontdek de nieuwe Naim 200 Series. Wie weet loop je wel de deur uit met een gloednieuwe Naim set. Klaar om te genieten van een adembenemende muziekweergave?

Verkooppunten van het merk naim