Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij AudioXperience in Nuenen. Specialist in High-End Audio. AudioXperience is opgericht in mei 2007 en focust zich met name op de betere audioproducten tot en met het topsegment. Binnen jouw vooropgestelde budget realiseert het gepassioneerde team graag de best mogelijke muziekweergave. AudioXperience houdt rekening met jouw zorgvuldig gekozen interieur. Dat maakt een naadloze integratie van audioproducten en -systemen werkelijkheid. Afspraak in het Brabantse Nuenen. Tot snel!?

Onze specialiteiten

Apparatuur, meubels, bekabeling, platenspelers, software, luidsprekers en akoestiek

Waarom kiezen voor

Advies op maat:
Ben je op zoek naar een nieuw systeem of wil je een bestaande component vervangen? Ben je misschien onlangs verhuisd en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe woning specifiek? Bij AudioXperience Nuenen plannen ze graag tijd voor jou in om samen jouw wensen te overlopen. Dat kan uiteraard in alle rust en natuurlijk onder het genot van een goede Espresso. Bovendien kan u gratis parkeren met de auto op eigen terrein.

Kennis & expertise:
Met ruim 25 jaar ervaring op vlak van Hifi en High End electronica bieden ze jou een bijzonder en exclusief assortiment aan van kwalitatieve merken. Het team van AudioXperience Nuenen houdt hun kennis up-to-date met producttrainingen, nascholingen en bezoeken aan internationale beurzen en fabrikanten. Maar hun belangrijkste 'muzikale wapen'? Dagelijks bezig zijn met AudioXperience's passie en overtuiging om zichzelf te overtreffen. Ze leggen de lat hoog als het gaat om de performance van audiosystemen. De verschillen zitten in de details en daarbij voelen ze zich thuis als een 'vis in het water'!

Service:
Een perfecte begeleiding van idee tot uiteindelijke realisering is voor jou als klant natuurlijk vanzelfsprekend. Een goed aankooptraject is belangrijk, maar een correcte installatie van product of systeem is minstens net zo. AudioXperience zorgt dat het product of systeem dat je bij hen aanschaft perfect zal werken en de best mogelijke prestaties zal geven. Het gepassioneerde team is pas tevreden als jij dat ook bent. Klaar voor een bezoekje?


Route berekenen naar AudioXperience Nuenen

Contact informatie

AudioXperience Nuenen
Spegelt 66
Nuenen 5674 CD
Nederland
Telefoon: +31 40 290 63 44
info@audioxperience.com
https://www.audioxperience.com/

openingsuren AudioXperience Nuenen

Dinsdag op afspraak.
Woensdag t/m vrijdag van 10 u tot 17:30 u.
Zaterdag van 10 u tot 17 u.

AudioXperience Neunen Openingstijden