Transparent Sound heeft een kleine draadloze luidspreker uitgebracht waar je doorheen kan kijken, transparant dus: de Small Transparent Speaker.

Het is gemaakt van één aluminium ‘uniframe’ en geharde glazen panelen én is volgens de makers ontworpen om eeuwig mee te gaan.

Met technologie die voortdurend evolueert, heeft het Zweedse merk een duurzaam ‘gesloten lussysteem’ gecreëerd, wat betekent dat nieuwe componenten en systemen kunnen worden toegevoegd naarmate de nieuwste draadloze technologie zich ontwikkelt. Op deze manier kunnen eigenaren hun luidspreker up-to-date houden door slechts een klein deel ervan te veranderen – een compartiment aan de onderkant van de luidspreker is wat draadloze upgrades mogelijk maakt.

Transparent Sound: Small Transparent Speaker

Binnenin heeft de kleine transparante luidspreker twee 3-inch drivers, elk aangedreven door 15-watt klasse D-versterking. Het biedt ook Bluetooth, evenals True Wireless Pairing, wat betekent dat twee luidsprekers tegelijk kunnen spelen.

De Small Transparent Speaker, die aan de muur kan worden bevestigd met behulp van de meegeleverde beugel, of op een tafelblad kan worden geplaatst, is nu beschikbaar op de website van Transparent Sound voor €500.

Verkooppunten van het merk transparent