Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Di Monaco Sint-Niklaas. Laten we beginnen met te zeggen: voor minder dan de perfecte audiovisuele beleving gaan ze bij di Monaco niet. Ze begrijpen dat je werkelijk geen detail wilt missen van je favoriete film, serie of muziek. Het verhaal van onze winkel begint met de Italiaanse Georges Di Monaco. Hij zag met de bloei van de televisie een gouden kans om zelfstandig zijn eigen zaak op te richten. In 1954 begon hij daarmee en zag doorheen de jaren de winkel groeien. In 1987, 7 jaar nadat Walter Sack de zaak overnam, werd de winkel volledig gerenoveerd naar de zaak die we vandaag zien. Sinds die tijd zijn ze al een gevestigde waarde geworden in Sint-Niklaas en ver daarbuiten. Vandaag de dag gaat het natuurlijk niet alleen om televisie, maar specialiseren ze zich ook in hifi en streaming. Er is een uitgebreid assortiment aan artikelen met topmerken zoals onder andere Bose, Bang & Olufsen, Loewe en Samsung.

Bij Di Monaco Sint-Niklaas gaat het niet alleen over de merken, maar kijken ze graag naar het totaalplaatje. Di Monaco werkt samen met architecten en zijn zo ook actief in de bouw sector. De reden daarachter is dat ze de perfecte installatie aan hun klanten willen leveren. Een installatie die binnen jouw huis past. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende opties voor een multiroom installatie zodat je overal kan genieten van jouw producten. Eerst overleggen ze samen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Daarna gaan ze aan het werk om de installatie te plaatsen. Want uiteindelijk is de klant koning en biedt Di Monaco een luisterend oor aan iedereen die langskomt.

Als kleine zaak is dat ook niet meer dan normaal. Zo is een klant, geen nummer. Vanaf het moment dat je binnenkomt, willen ze je graag thuis laten voelen in de zaak.

De service reikt trouwens verder dan dat binnen de winkel. Voor Di Monaco is de na-service heel belangrijk. Mocht er een probleem zijn met jouw product, kan je altijd contact opnemen. Met hun eigen hersteldienst doen ze hun uiterste best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Bij Di Monaco willen ze graag iedere klant dus op de best mogelijke manier helpen en de zoektocht naar het perfecte product korter maken. Het komt altijd neer op een uitstekende service en een glimlach op de klant zijn gezicht brengen. Ze willen de klanten begeleiden van start tot finish. Dat wil zeggen dat ze zeker kijken naar uw ‘goesting’, van ontwerp tot de opbouw of levering van uw artikel.

Al meer dan 50 jaar is di Monaco een vaste waarde in Sint-Niklaas op vlak van audiovisueel materiaal. Je kan er terecht voor flatsceens, hifi, home cinema, multiroom en zoveel meer. Met merken als Samsung, Loewe, Bose, Bang & Olufsen, Yamaha, Panasonic… is er in elke prijscategorie een ruim aanbod. Het team van Di Monaco laat u, binnen elk budget, genieten van een optimaal beeld en geluid. Van high-end tot low-end: het uitgebreide gamma van leuke en sfeervolle belevingsproducten voldoet volledig aan uw (strenge) eisen.

Tijdens een bezoek aan de winkel nemen ze je graag mee op sleeptouw. Maar ook wie op zoek is naar een meer inclusieve aanpak, kan terecht in Sint-Niklaas. Ben je aan het bouwen of verbouwen? Dan stelt di Monaco graag een audio-totaalpakket samen volledig afgestemd op jouw AV-behoeften. Samen met de specialisten upgraden ze jouw woning, volledig op maat. Heb je vragen over een project of hulp nodig bij de installatie? Di Monaco Sint-Niklaas helpt je graag verder.

Onze specialiteiten

 • Beeld:
 • televisie, projector, kabels, projector, dvd- en blu-ray spelers
 • Geluid:
 • hifi-systemen, home cinema, multiroom, luidsprekers, versterkers, soundbars, platenspelers, kabels, radio’s, cd’s, hoofdtelefoon, …
 • Smart devices:
 • IP-camera, rookmelders, domotica, smartwatch, drones, verlichting, ...

  Waarom kiezen voor

  Expertise en advies:
  Stel, je moet kiezen tussen een LED, OLED of toch een QLED-televisie? Welke kies je dan? Zonder een kennersoog geraakt je al snel bedolven onder de mogelijkheden. Vertrouw daarom op de expertise van Di Monaco, ze helpen je graag verder.

  Breed merkenaanbod:
  Ben je op zoek naar kwalitatieve luidsprekers, een leuke draaitafel of een AV-receiver? Met merken zoals o.a. Sonos, Pro-Ject, Marantz en nog veel meer ben je bij Di Monaco in Sint-Niklaas ongetwijfeld aan het goede adres.

  Uitstekende service:
  Het doel van Di Monaco? Dat is om jou het perfecte product te laten kiezen. Mocht je nog niet zeker zijn van jouw aankoop kan u verschillende producten altijd uitproberen in de uitgebreide showroom. Daarna kan je rustig een beslissing maken en zo met een glimlach naar huis gaan om er te gaan genieten van je favoriete muziek, films, ...


  Route berekenen naar Di Monaco Sint-Niklaas

  Contact informatie

  Di Monaco Sint-Niklaas
  Stationstraat 66
  Sint-Niklaas 9100 België
  Telefoon: +32 3 7762440
  info@dimonaco.be
  http://www.dimonaco.be/

  openingsuren Di Monaco Sint-Niklaas

  Maandag: na afspraak
  Dinsdag: 10u-12u – 13u-18u
  Woensdag: 10u-12u – 13u-18u
  Donderdag: 10u-12u – 13u30-18u
  Vrijdag: 10u-12u – 13u-18u
  Zaterdag: 10u – 18u
  Zondag: gesloten

  Di Monaco Sint-Niklaas