Loewe, de fabrikant van hoogwaardige televisies, heeft een opmerkelijke stap gezet. Het bedrijf heeft aangekondigd een eigen productielijn voor OLED-panelen te openen in Kronach, Duitsland. Deze beslissing belooft niet alleen een boost voor lokale productie, maar benadrukt ook de innovatie van Loewe. 

De nieuwe productiefaciliteit is een mijlpaal voor Loewe, dat sterk inzet op het motto ‘Engineered & Made in Germany’. Dit initiatief is een strategische zet om meer controle te krijgen over het productieproces van OLED-televisies. Loewe kiest hierbij voor een unieke aanpak door de basismaterialen, zoals het OLED-glas en open celcomponenten, te importeren van een Koreaanse leverancier en vervolgens de panelen zelf af te werken. Dit onderscheidt hen van vele andere merken die vaak kiezen voor een complete import van de assemblages.

De focus ligt bij Loewe dus op maatwerk en flexibiliteit in het productieproces. Hierdoor kunnen ze snel reageren op marktveranderingen en directe klantenfeedback implementeren. Dit leidt tot een technologisch geavanceerd product dat nauw aansluit bij jouw wensen.

Van ontwerp tot softwareontwikkeling en montage, alles zal plaatsvinden in Kronach. Met een betrokken team van 200 werknemers belooft Loewe elk aspect van de productie te overzien met de hoogste precisie. Dit initiatief is een winst voor de kwaliteit en innovatie, maar versterkt ook de economische positie van Kronach.

Verkooppunten van het merk loewe