Winkelpaspoort

Over de winkel

Very Fine Solutions wil muziekliefhebbers maximaal van hun muziek laten genieten. Hier bieden ze oplossingen voor zelfs de meest veeleisende klanten op vlak van akoestiek en muziekweergave. Klaar om je te laten adviseren én inspireren?

Reeds lang geleden groeide de interesse van zaakvoerder Frank Vermeylen in muziek en apparatuur. Als klant bezocht hij Antwerpse audio zaken en hifi shows in omringende landen. Toen kreeg Frank de kans om mee te werken in een zaak. Zo ging de bal aan het rollen. Vele muzikale ervaringen later heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht. Alsook werd er een internationale vrienden- en klantenkring verder uitgebouwd. Hij had het geluk om samen met anderen van muziek te genieten. Er wordt samen gezocht naar de ideale oplossing, binnen het productportfolio waarvoor Frank verantwoordelijk is. Van betaalbaar tot 'duur', maar steeds met een hart voor de muzikale beleving én een langdurige, aangename ervaring voor de klant.

Klaar om jouw geluidssysteem en/of akoestiek te optimaliseren? Aarzel niet en neem gerust contact op. Good 'karma' en correct zakendoen duurt het langst. Aldus Frank. Ready to enjoy the music?

Onze specialiteiten

Ervaring met top apparatuur
Met meer dan 20 jaar ervaring op vlak van high-end, én een achtergrond in scheikunde en fysica, begrijpt Frank Vermeylen de interactie tussen apparatuur en de ruimte. Ervaring die telt bij het installeren van jouw systeem.

Muziek is de passie, de drijfveer
Als muzikant in een concertband komt Frank regelmatig in contact met instrumenten. Dus ook met de weergave in concertzalen en repetitielokalen. Very Fine Solutions adviseert jou als klant mét ervaring.

Unieke showroom
De showroom is toegankelijk op afspraak. Een unieke beleving die jou de kracht van muziek laat ervaren: daar mag je op rekenen.

Akoestisch advies en consultancy
Meten is weten. Akoestiek is geen nattevingerwerk. Frank van Very Fine Solutions meet jouw ruimte en zorgt ervoor dat de studio, luisterruimte, repetitielokaal, ... jou nog meer muzikaal plezier bezorgt.

Waarom kiezen voor

High-end audio
Met een uniek gamma van hoogwaardige producten neemt Very Fine Solutions jou mee op ontdekkingstocht. Ervaar een nieuwe vorm van totaal genot. Muziek wordt een heel nieuwe beleving. Muzikanten uitnodigen in je woonkamer, hun emotie ervaren en jezelf betrokken voelen bij hun muziek. Deze ervaring delen met je familie, vrienden of helemaal alleen. Schrijf samen met Very Fine Solutions een muzikaal verhaal waar jij blij van wordt.

Akoestiek
Slechte akoestiek is het meest vervelende wat er bestaat. Het brengt je uit je concentratie en zorgt ervoor dat je elkaar niet verstaat. Overigens is het ontzettend vermoeiend. Daarom heeft Very Fine Solutions als motto: betere akoestiek draagt bij tot meer levenskwaliteit. Ontdek samen hoe akoestiek je leef- en werkomgeving kan verbeteren.

Genieten
Genieten van het leven, jezelf verwennen met luxe en tijd maken voor jezelf en familie. Muziek brengt mensen samen, laat je wegdromen naar fijne jeugd herinneringen. Het brengt je in contact met jezelf en helpt om de dingen op een rijtje te zetten zodat je batterijen weer opgeladen worden. Bij Very Fine Solutions geven ze je waardevolle tips, kan je hun playlists vinden en links naar andere dingen om intens te genieten.


Route berekenen naar Very fine solutions

Contact informatie

Very fine solutions
Camille Huysmanslaan 45
Antwerpen 2020
België
Telefoon: +32(0)472/42 57 75
sales@veryfinesolutions.eu
https://www.veryfinesolutions.com/

openingsuren Very fine solutions

Op afspraak

Very Fine Solutions