Eén van de vele topmerken die je zal kunnen aanschouwen op High End München aankomende dagen (nog tot zondag 22 mei): MSB Technology (distributie door Frank Vermeylen van Very Fine Solutions). De fabrikant van hoogwaardige belevingsproducten pakt uit met een ‘knaller van formaat’: de volledig nieuwe Digital Director. Optimized audio, superior isolation. Zo begint MSB de introductie van dit fraaie apparaat. Naar eigen zeggen een nieuwe benadering van de volledige digitaal naar analoog keten. Klinkt veelbelovend.

Zoals velen onder jullie weten gaat High End München dit jaar eindelijk terug door (van donderdag 19 mei tot en met zondag 22 mei). Muziekfans, audioliefhebbers, … van over de hele wereld worden opnieuw verenigd voor een 4-daagse in het ‘land van de schnitzels’. Op de tweede verdieping in atrium 4, kamer E221, kan je terecht om de Digital Director van MSB Technology te ontdekken.

MSB Technology Digital DirectorDankzij deze ‘digitale regisseur’ wordt alles van de bron tot het analoge geluid verbeterd. Met een volledig nieuwe firmware in de MSB DAC verbetert dit model essentiële features waaronder een extern beheer van digitale audiobronnen, ruisisolatie én verwerking. Er wordt gebruik gemaakt hun eigen ProISL laser glasvezelverbinding die ruis elimineert vanuit elke digitale bron. Deze geavanceerde isolatietechnologie verhoogt de prestaties van alle digitale audiobronnen. Aldus MSB.

Het merk streeft een nieuw niveau na van een realistische en nauwkeurige analoge weergave. Met dank aan een de grotere verwerkingskracht en digitale filteralgoritmen. Dit exemplaar is volgens MSB het resultaat van jaren aan onderzoek en ontwikkeling.

De producent laat alvast weten erg blij te zijn om aan dit nieuwe hoofdstuk van digitale geluidsweergave te kunnen beginnen. Ze staan, nu al, te trappelen om jullie te laten kennismaken met de bijkomende audio-ervaring waarbij de MSB Technology Digital Director de ‘regie’ in handen heeft. Meer weten over de Digital Director? Je leest er alles over op de website van MSB Technology.

Very Fine Solutions is trotse distributeur voor MSB Technology en faciliteert de doorlopende demonstraties op High End München. Wil jij, met eigen oren én ogen, ontdekken wat MSB voor jou allemaal in petto heeft? Afspraak in het MOC van München: atrium 4, tweede verdieping, kamer E221. Very Fine Solutions én MSB kijken ernaar uit om jou te mogen ontmoeten. Tot dan?

Kan je hier niet genoeg van krijgen? Dan kan je ook terecht in de ruimtes van Estelon, Magico en Marten om The Select DAC van MSB Technology ‘aan het werk’ te horen. Als je het ons vraagt: een absolute aanrader!

Verkooppunten van het merk msb-technology