Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Audio-Life in Buren. Voel je helemaal thuis in de verschillende luisterruimtes, waar elke dag weer nieuwe apparatuur staat opgesteld. Klaar om elke nieuwe combinatie te proberen en te beluisteren.

De ruimtes zijn zo ingedeeld dat je je altijd optimaal comfortabel voelt, net alsof je thuis zit, of bij een concert van je favoriete band, artiest, ensemble of orkest. Van de lichte, open en ruime showroom, waar altijd de mooiste Avantgarde Acoustic systemen staan opgesteld zoals de Trio XD, Duo XD of de waanzinnige Zero XD? Tot de sfeervol verlichte ruimte ernaast met een geweldige collectie platenspelers en buizenversterkers. In alle ruimtes vind je wel iets nieuws. Overal klinkt muziek zoals het live ook klinkt, ook dat is hun referentie.

Onze specialiteiten

Versterkers, luidsprekers, analoog, digitaal, bekabeling, meubels, ...

Waarom kiezen voor

Muzikaliteit:
Bij Audio-Life willen ze worden geraakt door de muzikale performance en verrast worden door elke nieuwe noot die wordt gespeeld. Ze willen het gevoel creëren dat de muzikanten in de kamer staan, in plaats van in een virtuele soundstage want: echte schoonheid is subtiel. Ze zijn dus niet noodzakelijk op zoek naar een indrukwekkende sound, constant aanwezige bas, een sprankelend hoog, … maar wel naar een totaalplaatje dat volledig aangepast is aan jouw (luister)behoefte.

Voor elk wat wils:
Audio-Life is dealer van wel 29 verschillende merken, gaande van Aurender tot Weiss. Voor ieder wat wils dus. Benieuwd naar de ultieme audiofiele buizenversterkers van Airtight, zoals bijvoorbeeld de ATM-2001 Reference Power Amplifier? Of misschien juist de nieuwste all-in-one-apparatuur van Devialet, zoals de Expert Pro 1000? Dan ben je bij Audio-Life in Buren ongetwijfeld aan het goede adres. Op zoek naar de beste analoge apparatuur? Audio-Life is bovendien leverancier van Audio Note draaitafels, zoals de AN-TT One, Two en Three. Of wat dacht je van Dr. Feickert draaitafels? Audio-Life heeft het allemaal.

Betrokkenheid gepassioneerde team:
Heb je vragen over bepaalde producten? Het team van Audio-Life staat volledig paraat om jou op (muzikale) wijze te ondersteunen. Je kan jouw vragen direct online stellen aan de specialisten of je kan ook mailen of bellen. Wat je ook doet, samen komen jullie ongetwijfeld tot de perfecte oplossing.


Route berekenen naar Audio-Life

Contact informatie

Audio-Life
Hulsterstraat 26a
Buren 4116EZ
Nederland
Telefoon: (+31) 06-24380328
info@audio-life.nl

openingsuren Audio-Life

Maandag 10:00 - 22:00 open op afspraak
Dinsdag 10:00 - 22:00 open op afspraak
Woensdag 10:00 - 15:00 open
Donderdag 10:00 - 15:00 open, 19:00 - 22:00 open op afspraak
Vrijdag 10:00 - 15:00 open, 19:00 - 22:00 open op afspraak
Zaterdag 10:00 - 15:00 open, 19:00 - 22:00 open op afspraak
Zondag 10:00 - 22:00 open op afspraak

AudioLife Buren