In het hart van de ‘audiovisuele wereld’ heeft Audiomix een vacature voor een enthousiaste installateur die graag zijn passie voor audio en video wilt delen met anderen. Niet alleen met de collega’s, maar voornamelijk met de klanten. Als installateur bij Audiomix krijg je dagelijks de kans om je technische vaardigheden te gebruiken en consumenten te verblijden met hoogwaardige audiovisuele installaties.

Als installateur bij Audiomix ga je er elke dag op uit met een professioneel uitgeruste werkbus om de audiovisuele wensen van kijkers en luisteraars te realiseren. De taken zijn zeer uiteenlopend. Van het monteren en aansluiten van tv’s tot het creëren van een complete home-cinema ervaring. Jij bent degene die met oog voor detail en precisie te werk gaat, zodat elke installatie perfect wordt opgeleverd. Na afronding van de installatie geef je de klant een demonstratie en de nodige uitleg. Op die manier kan hij/zij optimaal genieten van het nieuwe systeem.

Ben jij iemand die enthousiast wordt van audio, video, techniek en alles wat daarmee te maken heeft? Heb je uitdaging nodig om je werk interessant te houden? Dan ben jij wellicht de persoon die Audiomix zoekt. Daarnaast is een commerciële mindset ook belangrijk, omdat je het eerste aanspreekpunt bent voor klanten. Je kan goed zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om in teamverband te opereren.

Als je aan de slag gaat bij Audiomix, krijg je een vast contract met een salaris dat aansluit bij jouw competenties. Je krijgt alle benodigde werkmiddelen om je job uit te voeren. Er worden zowel interne als externe opleidingen aangeboden. Hierdoor kan je je kennis nog verder aanscherpen. De AV-branche is immers een sector die altijd in beweging is. De nieuwste ontwikkelingen en producten: jij komt er als één van de eerste mee in aanraking. Leuk toch?

Word jij enthousiast door het lezen van deze functieomschrijving? Wil je graag deel uitmaken van het Audiomix-team? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief naar info@audiomix.be. Wie weet verwelkomen zij jou binnenkort. Ready to add some more emotion to your life?

Audiomix is een bloeiende zaak met een duidelijke visie op groei en uitbreiding. Het team bestaat uit een mix van jonge en dynamische mensen, ervaren audio-kenners en technici die de klappen van de zweep kennen. Samen streven ze naar de hoogste kwaliteit in audiovisuele oplossingen voor hun klanten.

Verkooppunten van het merk mcintosh