Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Audiolight. Hi-Fi specialist in het hartje van Roeselare. Bij Audiolight gaan ze steeds op zoek naar de meeste superieure beeld- en geluidsweergave die het best past binnen jouw huiskamer of bedrijf.
Door hun kwalitatieve aanbod en jarenlange expertise kan Audiolight dé impact garanderen die Hi-fi te bieden heeft. Merken zoals met name Martin Logan, KED, DALI, NAD, Bluesound en Gato zorgen ervoor dat jouw huiskamer weldra omgetoverd wordt tot een ware concert- of bioscoopzaal. Klaar voor puur muzikaal genot?

Onze specialiteiten

Luidsprekers, hoofdtelefoons, audiobronnen, versterkers, platenspelers, subwoofers, akoestiek, ...

Waarom kiezen voor

Perfecte eindklank- en beeld
Aan de hand van verschillende demo’s in de showroom van Audiolight Roeselare en/of bij jouw thuis, wordt het juiste systeem bepaald voor de desbetreffende ruimte(s). Volledig afgestemd op jouw persoonlijke smaak én budget. Het inspelen op de akoestiek kan na de metingen ook aangepast worden. Merken als Artnovion en BuzziSpace helpen ons akoestische problemen te verhelpen.

Professionele plaatsing
Daar aansluitend kan je rekenen op Audiolight hun professionele plaatsing van jouw gekozen systemen. Na programmatie en het exact afstellen kan je urenlang gaan genieten van de wondermooie wereld omtrent beeld en geluid.

Eigen atelier
Nood aan luidsprekers op maat? Nood aan een speciale beugel, elektronische schakelingen, aangepaste bevestiging of ingrijpen op de klank bij jouw bestaande installatie? Het atelier van Audiolight staat voor je klaar om systemen op maat uit te werken.


Route berekenen naar Audiolight Roeselare

Contact informatie

Audiolight Roeselare
44 Pilkemstraat
Roeselaere 8800
België
Telefoon: +32 (0)51 22 95 19
info@audiolight.be

openingsuren Audiolight Roeselare

open van dinsdag tot vrijdag van 8h30 tot 12h00 en 13h30 tot 18h30
op zaterdag tot 17h30

Audiolight Roeselaere Openingsuren