Dit weekend is het eindelijk zover: de langverwachte New Music High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOW gaat van start. De standhouders nemen je mee op een muzikale reis, waar je de prachtige producten van diverse fabrikanten kan bewonderen. In deze laatste voorbeschouwing richten we de spotlights op alle deelnemers die je zal vinden op de tweede verdieping. Laten we beginnen met kamer 216.

Room 216

New Music High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOWIn ruimte 216 worden passie en kunst gecombineerd. Het resultaat? Unieke sculpturen die  een weergaloze muziekreproductie neerzetten. Top Hi-Fi NL pakt uit met Oracle Audio. Het specialisten van dit gerenommeerde audiomerk zijn meesters in het ontwerpen van audio-apparatuur die de tand des tijds doorstaat.

Hun CD2500 MkIV CD-speler en CD2000 MkIII CD-transport zijn voorbeelden van kunstwerken die muziek tot leven brengen. Door aandacht te schenken aan de details, zoals het minimaliseren van trillingen, creëren ze een geluidskwaliteit die de zintuigen prikkelt en de ware essentie van muziek weergeeft.

Room 214

In deze kamer dompelt KlankBart je onder in de wereld van Optoma. Een niet onbekende visual solutions provider die garant staat voor een mooie, visuele ervaring. Met hun 4K UHD-projectoren en DLP-technologie hebben ze zich gevestigd als een toonaangevend merk.

New Music High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOW

Room 207

Stap hier binnen en ontdek het Montaudio Manuka MR Reference HiFi Rack, dit wordt gebracht door DSM Audio. Dit modulaire HiFi rack is doordrenkt met innovatieve technologieën om trillingen te dempen. Zo word je audio-ervaring geoptimaliseerd. Montaudio maakt gebruik van machinaal bewerkte stepped-honeycomb pilaren en premium materialen. Dit resulteert in een uitzonderlijk goede geluidsisolatie.

New Music High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOW

Room 208

New Music High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOWJohn Watkinson heeft de wereld van geluidsreproductie opnieuw gedefinieerd met zijn LEGEND 4000 Precision Sound Reproducers. Deze luidsprekers excelleren niet alleen op vlak van geluidskwaliteit, maar ze houden ook rekening met de mechanismen van het menselijk gehoor. Het resultaat is een verbluffend realistische audioweergave die luistervermoeidheid vermindert. Ontdek de toekomst van geluidsreproductie in ruimte 208.

Rooms 203-204-205-206

New Music High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOWAudioscape neemt je mee op een ‘virtuele trip’ door 4 verschillende kamers, elk met een unieke sfeer. Of je nu van gamen houdt, ontspannen in de woonkamer, nostalgische audio-systemen bewondert of je eigen man cave hebt: Audioscape heeft voor elk wat wils. Ontdek de premium erfgoedspeakers van Klipsch, de meeslepende wereld van Onkyo en Simply Analog, de muzikale ervaring van SOtM, de stijlvolle Synthesis Art in Music en de 50-jarige erfenis van Jamo. Ervaar de muziek zoals nooit tevoren in de ‘Audioscape World’.

Room 210

Mafico stelt M&K Sound voor in ruimte 210. Dit audiobedrijf staat bekend om zijn luidsprekers die altijd juist klinken en geschikt zijn voor elk muziekgenre. Ontdek de evolutie van luidsprekertechnologie, waar M&K Sound de wereld heeft laten kennismaken met ‘s werelds eerste satelliet/subwoofer-systeem. Klaar om dit te ontdekken?

New Music High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOW

Room 211

New Music High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOWIn kamer 211 kan je genieten van de Sonus faber Duetto’s, een actief draadloos luidsprekersysteem (stereo) dat 40 jaar aan hoogwaardige audiotechniek combineert met het iconische ontwerp van Sonus faber. Rotel presenteert de S14 Integrated Network Streamer, Tuner T14 en CD14MKII, die garant staan voor de ultieme muziekervaring. Ontdek ook de verfijnde én luxueuze Sonus faber Lumina V-collectie.

Dat is, kort samengevat, welke merken/standhouders je kan en mag verwachten tijdens de High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOW. Dit evenement wordt georganiseerd onder impuls van de Brusselse High-End winkel New Music. De show gaat door op zowel zaterdag 11 als zondag 12 november.

Met de High-end Innovation HiFi & Home Theater SHOW wil New Music een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Zowel kenners als leken. Ga zeker eens langs en dompel jezelf onder in de wonderlijke wereld van kwaliteitsvolle AV-producten.

  • Het evenement is toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit.
  • Elke verdieping is bereikbaar per trap en met een lift.
  • De bezoekers beschikken over een parking naast het hotel.
  • De bezoekers hebben toegang tot het restaurant en de bar van het hotel.
  • Inkom is volledig gratis!
  • Open van 10 tot 18u
Verkooppunten van het merk klipsch