Wil jij eindelijk, na lange tijd, nog eens kennismaken met de mooiste apparatuur op vlak van audio? Werkelijk high-end ten top? Dan loont het de moeite om een bezoekje te brengen aan de gerenommeerde HIGH END audiobeurs die dit jaar zal doorgaan van 19 tot 22 mei in München. Deze internationale, toonaangevende audioshow opent (gelukkig) weer de deuren van het MOC om jullie als gepassioneerde muziekliefhebbers, audiofielen, … te ontvangen. In 2021 gooide corona helaas ‘roet in het eten’ maar dit jaar is dat anders.

HIGH END Munich 2022. Toch wel een befaamde audioshow die internationaal zijn strepen heeft mogen verdienen doorheen de jaren (met uitzondering van vorig jaar gezien de afgelasting). De show levert al vier decennia lang ideeën en impulsen voor producenten én verkopers van hoogwaardige consumentenelektronica.

Van 19 tot 22 mei kan je terecht in het MOC. Het evenement zal zo’n 1.500 merken over de vloer krijgen. Die zullen allemaal hun nieuwste producten tonen binnen het high-end segment. Daarbovenop gaat het niet alleen om de producten maar je zal ook kunnen genieten van livemuziek, presentaties én lezingen. De rode draad doorheen de show? Dat is onze passie voor muziek.

Gedurende het event zullen audio-experts en professionals vanuit de hele wereld worden verenigd. HIGH END Munich rekent daarbij op zo’n 550 exposanten en niet minder dan 21.000 bezoekers. Kan jij niet wachten tot dan en wil je de sfeer al eens opsnuiven? Bekijk dan zeker eens onderstaande video waaruit blijkt dat dit event toch wel een ‘trekpleister’ is voor iedereen de houdt van muziek.

Zoals je ziet valt er dus genoeg te doen én te beleven voor de muziekliefhebbers, audiofielen, … onder ons. De show zal doorgaan van 19 tot 21 mei. Tickets zijn op dit moment nog niet te koop. Op het moment van schrijven meldt de organisatie dat de kaartjesverkoop zal starten via deze link vanaf 4 april. Nog even geduld dus.

Verkooppunten van het merk dali