Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Audiomix Begijnendijk: one passion and one team. Beeld en geluid maken ongetwijfeld emoties los. En dat vinden ze net zoals ons ook magisch! Daarom maakten zij er hun werk van om mensen van beeld en geluid te voorzien om op die manier hun leven te vullen met de juiste emoties. Ready to add some emotion to your life?

Onze specialiteiten

Beeld, audio, DJ & Produce, domotica, mobiel, car hifi, plaatsing & projecten, herstellingen, ...

Waarom kiezen voor

Uitgebreid en kwalitatief aanbod:
Audiomix staat vandaag de dag voor een zeer uitgebreid gamma aan audiovisuele apparatuur. Denk daarbij maar aan merken zoals bijvoorbeeld Bang & Olufsen, Philips, Panasonic, Loewe, Yamaha, Denon, Bowers & Wilkins, … Beeld- en muziekgenot inbegrepen!

Alles demo-klaar in de winkel:
In de uitgebreide showroom van Audiomix kan je terecht om alles grondig te bekijken en te beluisteren. Zie je de bomen door het bos niet meer? De gepassioneerde verkopers leggen in klare en duidelijke taal uit wat de troeven van elk toestel zijn. Klaar voor een (muzikale) demo?

Uitstekend advies en uitleg:
Life is all about making choices en bij Audiomix is dat niet anders. Als gepassioneerde specialisten helpen je ze daar maar al te graag bij: audio, beeld of een combinatie van beide? Alles is mogelijk. Als de keuze die je maakt perfect past bij jou en je doel, dan wordt de beleving past écht optimaal.


Route berekenen naar Audiomix Begijnendijk

Contact informatie

Audiomix Begijnendijk
Liersesteenweg 321
Begijnendijk 3130 België
Telefoon: +32 16 561062
info@audiomix.be
http://www.audiomix.be/

openingsuren Audiomix Begijnendijk

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09u30-18u00
Woensdag: 09u30-18u00
Donderdag: 09u30-18u00
Vrijdag: 09u30-18u00
Zaterdag: 09u30-18u00
Zondag: gesloten

Audiomix