Het wereldwijd bekende McIntosh heeft aangekondigd dat het vanaf nu mogelijk is om de MX123 voorversterker te bedienen via Control4. Dit maakt het mogelijk om het Simple Device Discovery Protocol te gebruiken voor een complex home-entertainment systeem.

Voor de mensen die nog niet bekend zijn met Control4, het is een platform waarmee je verschillende apparaten (die compatibel zijn met Control4) met elkaar kan connectoren. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van het Simple Device Discovery Protocol (SDDP), dankzij dit netwerk wordt de installatie en afregeling van ingewikkelde home-entertainment systemen nog eenvoudiger. Tegenwoordig zijn er meer dan 7.000 apparaten op de markt die compatibel zijn met Control4.

McIntosh MX123

De McIntosh MX123 is een 13.2-kanaals AV-processor die de meest bekende formaten ondersteund. De MX123 wordt geleverd met alles erop en eraan. Zo zijn er bijvoorbeeld heel wat verschillende aansluitingen beschikbaar.

McIntosh MX123

Alle McIntosh MX123’s die in het verleden al geleverd zijn, zijn compatibel met Control4. Het enige wat de installateur hoeft te doen is de MX123 toe te voegen, daarna haalt het apparaat automatisch de juiste driver op. Vervolgens wordt deze dan geïnstalleerd.

Voor meer informatie over de MX123 kan je terecht op de website van McIntosh.

Verkooppunten van het merk mcintosh