Hier komt later dit jaar een introductievideo.

Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Bang & Olufsen Spelier in Kortenberg. Als lokale Bang & Olufsen-dealer bieden ze je een gastvrije omgeving aan en geven ze je graag advies over hoe het team van Bang & Olufsen in Kortenberg jouw audiovisuele beleving kan optimaliseren. Je bent welkom, ongeacht of je een Bang & Olufsen-product komt kopen of de fraaie luidsprekers, televisies en geluidssystemen eerst eens van dichtbij wilt bekijken of beluisteren.

Bij Bang & Olufsen Spelier vind je het volledige assortiment televisies, luidsprekers en hoofdtelefoons terug van Bang & Olufsen. Inclusief seizoensgebonden collecties en limited editions. Klaar voor puur (muzikaal) genot?

Onze specialiteiten

Televisie, luidspreker, hoofdtelefoon, oortelefoon, ...

Waarom kiezen voor

Uitgebreide showroom:
Ideaal om alle Bang & Olufsen-producten te bekijken en uit te proberen. Wil je graag de televisies ontdekken? Of liever genieten een set stereo luidsprekers, multiroom-luidsprekers, draagbare luidsprekers, hoofdtelefoons of oortelefoons? Bij Spelier in Kortenberg kan het allemaal.

Luister naar het geluid, voel het vakmanschap en bekijk het ontwerp van dichtbij. In de winkel van Spelier kan je alle kernproducten van Bang & Olufsen, kleurvarianten van limited editions en speciale edities van samenwerkingen met andere merken met eigen ogen bekijken.

Professionele installatie:
De juiste opstelling is van groot belang. De deskundige experten beschikken daarom ook over de ervaring om in no-time een installatie te realiseren die in perfecte harmonie is met jouw interieur en wensen op het gebied van geluidskwaliteit. Zo zal bijvoorbeeld de keuze van de juiste plek in jouw woonkamer een aanzienlijke impact hebben op de prestaties van uw nieuwe luidsprekers bijvoorbeeld.

Snelle reparatie:
Ondervind je problemen met jouw Bang & Olufsen product? Neem dan gerust contact met ons op zodat het gepassioneerde team een snelle en gedegen reparatie kan regelen.


Route berekenen naar Bang & Olufsen Spelier

Contact informatie

Bang & Olufsen Spelier
Leuvensesteenweg 579
Kortenberg 3070
België
Telefoon: +32 2 756 58 60
birgit.spelier@spelier.be
http://www.spelier.be/

openingsuren Bang & Olufsen Spelier

Maandag op afspraak
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag gesloten

Spelier Kortenberg