iEar organiseert een leuke, informatieve luistersessie. Deze zal doorgaan op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart in de winkel in Tilburg. Dit allemaal in samenwerking met Terrason Audio en Bowers&Wilkins.
Terrason Audio zal het publiek laten genieten met demonstraties van een heel speciale audioset. De set bestaat uit de Mola Mola Kaluga eindversterkers, de Makua voorversterker met DAC en de Vivi Gyra G4 SII luidsprekers. Natuurlijk staat er meer op de planning dan enkel luisteren: er wordt ook aandacht besteed aan de oorsprong en bouw van deze fantastische producten. Ook zullen er demonstraties gegeven worden met de Audeze koptelefoons en Questyle hoofdtelefoon voorversterkers en DAC’s van Terrason Audio.
Ook Bowers&Wilkins zal aanwezig zijn op deze twee dagen. De Grand Home Cinema-studio zal gebruikt worden om demonstraties te geven met hun opmerkelijkste producten: de Diamond 800-serie, de 700-serie die nog maar net voorgesteld is en de nieuwe subwoofers uit de DB-series. Zowel stereo hifi- als home cinema-liefhebbers zullen er volop kunnen genieten, want beide zullen gedemonstreerd worden mét toelichting over de techniek.
Zin om een of meerdere luistersessies mee te maken? Vergeet je dan niet aan te melden:
https://www.iear.nl/nieuws/luistersessie-weekend/
Luistersessies Terrason Audio
Vrijdag 9 maart 15.30 uur
Zaterdag 10 maart 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur
Luistersessies Bowers&Wilkins
Vrijdag 9 maart 14.30 uur
Zaterdag 10 maart 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur
De luistersessies gaan door in de winkel van iEar in Tilburg:
st. Ceciliastraat 28, 5038 HA Tilburg, Nederland

Verkooppunten van het merk vivid-audio