Bang & Olufsen stelt haar Beovision Harmony voor. Dit televisietoestel verrast met een opvallend en uniek design waarin Bang & Olufsen opnieuw vakmanschap en optimale geluidsbeleving verenigt.

Wanneer de Beovision Harmony is uitgeschakeld of gewoon muziek afspeelt, rust het dunne scherm dicht bij de vloer, gedeeltelijk bedekt door twee zorgvuldig bewerkte eiken en aluminium fronten, waarvan het huis het krachtige geluidscentrum is. Wanneer de Beovision Harmony is ingeschakeld, waaieren de twee fronten uit – zoals een vlinder die zijn vleugels opent – en het scherm stijgt naar de perfecte kijkhoogte. Schakel de tv uit en de fraai gechoreografeerde reeks wordt omgekeerd uitgevoerd.

Bang & Olufsen Beovision Harmony“Onberispelijke beeldprestaties in combinatie met werkelijk meeslepend geluid zorgen voor een betoverende kijkervaring. Met Beovision Harmony wilden we een zinvol object creëren voor het interieur dat de visuele aanwezigheid van de tv vermindert en transformeert in iets dat mensen een emotionele band zullen ontwikkelen,” zegt John Mollanger, Bang & Olufsen’s Executive Vice President van Brand en Markets .

In combinatie met LG’s 77-inch OLED-scherm van topkwaliteit – met heldere, zelfverlichtende pixels en verbluffende kleuren – geeft dit paragon- of thuisdecor en luxe entertainment nieuw leven aan films, sportevenementen en niet te missen shows.

Het concept achter Beovision Harmony is gebaseerd op enkele van de meest gekoesterde producten van Bang & Olufsen. De Capri-serie, geïntroduceerd in 1959, is ontworpen om volledig te worden geïntegreerd in de woonkamer. Vandaar dat de tv in teak werd gebouwd, wat destijds het favoriete hout voor meubels was. De 1954 Beovision Capri 611 FM SJ TV integreerde zowel een tv als een radio in een enkele kast, waardoor mensen de elektronica volledig konden verbergen als ze niet in gebruik waren.

Bang & Olufsen Beovision Harmony

Beovision Harmony is ontworpen als middelpunt voor home-entertainment. Met een robuust luidsprekersysteem met serieuze geluidsmogelijkheden biedt Beovision Harmony indrukwekkende muziekstreaming met geïntegreerde muziekservices zoals Tune-In en Deezer. Je kunt ook rechtstreeks vanaf je smartphone streamen via Apple Airplay 2, ingebouwde Chromecast of Bluetooth. Beovision Harmony wordt ook geleverd met het nieuwste webOS 4.5-platform van LG, waarmee je toegang hebt tot uw favoriete mediadiensten, zoals Netflix, Amazon en YouTube.

Alle bronnen en aangesloten apparaten kunnen worden bediend met de Beoremote One – een prachtig stuk technologie dat ergonomisch is ontworpen en vervaardigd uit een enkel stuk geëxtrudeerd aluminium.

Beovision Harmony is te zien op de Design Week in Milaan van 9 tot 14 april in het kader van de tentoonstelling 93 jaar magie: een dialoog tussen heden en verleden. Bang & Olufsen heeft nauw samengewerkt met musea en verzamelaars om een ​​tentoonstelling samen te stellen van producten die de ongeëvenaarde reputatie van het merk voor het afstemmen van innovatie met prachtige klank hebben bepaald.

Bang & Olufsen Beovision HarmonyBeovision Harmony, inclusief de LG OLED C9 77″ TV die is geoptimaliseerd voor Bang & Olufsen, wordt geschat op een prijs vanaf €18.500 en zal vanaf oktober 2019 verkrijgbaar zijn in de Bang & Olufsen-winkels. Beovision Harmony zal verkrijgbaar zijn met een gecombineerd eikenhout/aluminium front of een gecombineerde Gray Melange tweekleurige stof/aluminium voorkant en wordt geleverd met twee plaatsingsopties: vloerstandaard en muurbeugel.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen