Winkelpaspoort

Over de winkel

Bender hifi is al meer dan 60 jaar specialist op het gebied van de beste muziek beleving. Bij het samenstellen van de juiste componenten voor een audio-installatie, is de gespecialiseerde AV-zaak in staat jouw muzikale dromen uit te laten komen. Immers beleeft een ieder muziek op z'n eigen manier.
In hun luisterruimten is het mogelijk een soort maatpak in muziekweergave aan te meten. Zowel in stereo als surround. Wanneer je een plattegrond van de ruimte meeneemt, kunnen zij je de plaatsingsmogelijkheden voorleggen waar de luidsprekers geplaatst kunnen worden. Het is ook mogelijk dat Bender hifi bij jouw thuis komt voor het geven van een gedegen advies.

Onze specialiteiten

Ben je op zoek naar een versterker, luidspreker, luidsprekerkabel, platenspeler, hoofdtelefoons of juist een hifi occasion? bij Bender Hifi bieden ze het allemaal aan. Met deze producten willen ze jouw muziekbeleving naar een nieuw niveau tillen. De producten zijn zowel online als offline in te bewonderen.

Waarom kiezen voor

Kwaliteit, muzikaliteit en een hoogwaardige service. Dat staat centraal bij Bender hifi. Ongedacht de prijsklasse die jij voor ogen hebt. Er is heel wat keuze beschikbaar in een gezonde prijs-kwaliteitsverhouding. Het team van Bender hifi ontvangt je graag in hun showroom. Muziek ervaren op z'n best? Dat doe je in de Steenstraat 54 te Arnhem 6828CM.


Route berekenen naar Bender Hifi Arnhem

Contact informatie

Bender Hifi Arnhem
Steenstraat 54
Arnhem 6828Cm
Nederland
Telefoon: +31(0)26-4453541
harald@benderhifi.nl

openingsuren Bender Hifi Arnhem

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10u - 18u
Woensdag: 10u - 18u
Donderdag: 10u - 18u
Vrijdag: 10u - 18u
Zaterdag: 10u - 17u
Zondag: gesloten

Bender Hifi Openingstijden