Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Dreamworks in Bonheiden. Gelegen op de Rijmenamseweg 156A.

Onze specialiteiten

Dreamworks Bonheiden is gespecialiseerd in home cinema's, totale integratie van systemen en domotica. Overigens staan ze in voor de verkoop van audio- en video-apparatur zoals televisies. Klipsch, Focal, McIntosh, NAD,... om maar enkele merken te noemen.

Waarom kiezen voor

TV:
Ben jij jouw oude beeldbuis beu of wil je genieten van HD-beelden? Vervang het model dan door een exemplaar met de allernieuwste LED-technologie.

Projectie:
Beleef de cinema-ervaring bij jouw thuis. In een volledig verduisterde kamer met een projector, scherm en THX-geluidssysteem komt een film zoals Avatar bijvoorbeeld tot leven zoals James Cameron het bedoeld heeft.

Surround:
Bij een superbeeld hoort uiteraard ook een groots geluid. In de diverse home cinema opstellingen van Dreamworks kan je alvast de verschillende surround-systemen uitproberen.

Accessoires:
De juiste kabel, een ophangbeugel, een video-schakeldoos, een universeel geprogrammeerde afstandsbediening of een luxe bioscoopstoel? Dreamworks biedt het allemaal aan.

Totaal projecten:
Een ruimte op overschot? De filmkriebel in het bloed ? Dreamworks gaat aan de slag om jouw zolder of garage om te toveren tot een echte home cinema. Akoestische wanden, airco, gedimde verlichting, luxe zetels, maatwerk als het gaat om audio apparatuur .... “If you can dream it, they can do it.”


Route berekenen naar Dreamworks Bonheiden

Contact informatie

Dreamworks Bonheiden
Rijmenamseweg 156A
Bonheiden 2820
België
Telefoon: +32(0)475 560 117
info@dreamworks.be

openingsuren Dreamworks Bonheiden

Geen openingsuren beschikbaar
Dreamworks Bonheiden